Divendres, 21 de Juny de 2024

Carta d'agraïment amb motiu del tancament de la llar d'infants El Roser

31 de Maig de 2013, per Montse Barceló
  • Pati de l'escola bressol El Roser

    Reusdigital

Després de 34 anys de funcionament ininterromput, la llar d'infants El Roser de Reus tancarà les seves portes el mes de juny. Més ben dit: ens les tancaran aquest mes de juny. I abans que les aules, el pati i els espais per on han passat prop de cinc mil nens i nenes de la nostra ciutat quedin buits per sempre més, vull donar un missatge d'agraïment.

Vull agraïr a tots els pares i mares, que curs rere curs ens han confiat l'educació dels  seus fills/es, i que han participant activament en la vida escolar del centre: GRÀCIES.

A totes les mestres, educadores, monitores... que han treballat deixant-hi la seva empremta. Cadascuna de vosaltres ha fet possible, amb esforç i dedicació, que durant aquests anys la llar creixés des del punt de vista educatiu i humà: GRÀCIES

Als Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament i al CEDIAP, que sempre han col·laborat amb nosaltres i que ens han ajudat quan ha calgut: GRÀCIES

A tots els alumnes que han passat per la nostra llar. Des del primer dia, el curs 1979-1980, quan varem obrir les portes en aquell pis del carrer de la Font, i fins ara, el curs 2012-13, que ens les tanquen. Sense vosaltres la nostra tasca no hagués estat possible. Hem après mútuament. Heu estat, i sou, la part més important d'aquest projecte que ha durat 34 anys. Entre tots heu fet  possible que cada dia, curs rere curs, nasqués una nova il·lusió per treballar plegats.

Quan el dia 21 de juny ens tanquin per última vegada les portes de la llar d'infants El Roser, a les classes, els patis... quedarà el record de tot el que s'ha viscut, ensenyat i après durant aquests anys i del so de tantes celebracions, de tantes castanyades, de tantes festes de Nadal, de tants carnavals, de tants Sant Jordi, de tantes festes dels avis, de tants sopars de pares i de tants festivals de fi de curs.

Tot això ens quedarà per sempre en la memòria i també el regust d'haver contribuït a salvar els mots i de començar a fer persones.

Montse Barceló és directora de la llar d'infants El Roser

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Un Pare com un Altre  05 de Juny de 2013

Trist, Molt Trist

La veritat és que vivim en un món i en un temps ple de despropòsits.
Un d'ells és el tancament de la Llar d'Infants del Roser.
Algú pot explicar-me perquè una Llar on cada any hi havia infants suficients com per omplir les diverses classes, ara ha de tancar ?
Una Llar amb professionals de dilatada experiència, que encara avui no saben que és el que realment ha passat quan no han denotat una baixada de demandes de matriculació gaire substancial ?
Hi ha alguna relació en que altres Llars de caràcter totalment municipal que inicialment no eren necessàries i ara no omplen les seves instal·lacions necessitin justificar-se, tan se val la manera que sigui ?
Perquè Reus ha de perdre una Llar emblemàtica i exemplar ?
Ho sento però no ho entenc !!!!
Reus i els alumnes de la Llar d'Infants del Roser perden un referent.........i no passa res.......

ernest  01 de Juny de 2013

Emprenyat

Punyalada trapera de Creu Roja, Ajuntament i Catalunya Caixa a un llar d'infants que ha fet un gran servei a la ciutat durant anys. I ara una pregunta per l'ajuntament: Hi van haver educadores de la llar que van demanar la sessió de l'edifici per fer una llar i la resposta de l'ajuntament va ser que no es podien fer tractes de favor, COM QUE EL MARIA CORTINA SI QUE HA REBUT AQUEST TRACTE I LA LLAR EL ROSER NO?. No tinc res contra el Maria Cortina (m'alegro que continui) però el que no entenc és l'esmentada discriminació soferta.

Gràcies per l'educació que va rebre el meu fill a la Llar el Roser

Reportatges