Dijous, 04 de Març de 2021

Divendres perpetu

30 de Maig de 2013, per Valentín Rodríguez

Fins fa poc, a la nostra ciutat, el divendres era, com a tot arreu, el dia més desitjat de la setmana, el dia que dona pas al cap de setmana, al descans, a l'oci, a la família... No entraré a valorar les diferents accepcions culturals i històriques d'aquest dia de la setmana perquè el dia que m'interessa realment és el següent, el dissabte. I aquí sí que agafaré com a referència la frase feta catalana de 'Fer dissabte'.

Imagino que aquestes altures, malgrat les poques línies escrites, el lector ja pot avançar a què em vull referir. I és que estem en un moment en el qual la ciutat sembla haver-se instal·lat en els divendres i no vol avançar, no vol que arribi el dissabte. Aquest bucle pervers ens porta setmana rere setmana a  una situació que ratlla la desesperació davant la impossibilitat d'avançar, de mirar el futur amb optimisme, amb una mica d'il·lusió. Necessitem que algú ens digui que d'aquest pou se'n pot sortir, que hi ha futur, que tot això passarà.

Em nego a assumir que aquesta situació no té data de caducitat. I com que em nego a assumir aquesta pervertida realitat demano que, d'una vegada per totes, es faci dissabte a la ciutat. I ho demano a l'equip de govern, perquè acabi al més aviat possible amb aquest degoteig de notícies sobre irregularitats; i ho demano a l'oposició, i més concretament al primer partit d'aquesta, per a què també netegi el seu nom i la seva recent història local.

I ho demano per higiene democràtica, perquè els ciutadans i ciutadanes de Reus no ens mereixem que la nostra estimada ciutat acapari portades i titulars amb notícies més negatives i fosques. Entre veïns-escortes, regidors imputats i un ajuntament que bat rècords de dèficit i que es declara pràcticament en venda, o comencem a posar-nos mans a l'obra o acabarem tots plegats amb una depressió col·lectiva. 

Equip de govern, oposició, facin dissabte, netegin a fons, que no quedi cap sospita. Necessitem aixecar aquesta ciutat, i per això cal una bona base, una base sòlida, una base que ens permeti mirar endavant amb il·lusió. Nosaltres no som una ciutat més, som Reus.

Valentín Rodríguez és president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Albert Roig Gascon  07 de Juny de 2013

FER DISSABTE??????? Me parece una idea GENIAL.

Me gusta la idea, por que no empieza usted?
Como alguien que se perpetua en un cargo como el de PRESIDENTE DE FASVR (Federación de Asociaciones de Vecinos de Reus) Que nombra a nuevos miembros afines a usted a DEDO incumpliendo los propios estatutos de la Federación?
Que no acepta criticas, vetando a las Asociaciones que no le caen bien ( Por decirlo suavemente)
Como puede hablar de Higiene política? Empiece limpiando su casa, DIMITA Y CONVOQUE ELECCIONES EN LA FASVR, si no, puede ser el siguiente en desfilar a declarar al Juzgado.

La verdadera democracia es aceptar a todas las ideas y debatirlas, sean afines o no.

Albert Roig
Vicepresidente
Associacio Veïnal D’amics del Barri Fortuny
Associacio VETADA en la FASVR

GANXET OBSERVADOR  03 de Juny de 2013

FER DISSABTE

I quan s'aigi fet prou neteja, farà falta gent nova. Seràs tu un d'ells?. Se le ve el plumero, Sr. Valentín.

RIO GRANDE  30 de Maig de 2013

ARA CAL BUSCAR EL REMEI, Sr. Valentín...

Em sembla un article que vol dir molt i no diu gens. M'explico: "Reus és una ciutat en què tots devem treballar units i deixar-nos dels escrits que setmana després de setmana taquen el nom de Reus...". El primer que s'ha d'analitzar i s'ha de dir públicament és el motiu pel qual s'ha arribat a aquesta situació. Un govern municipal compost per: PSC-ERC-IUV, durant trenta-dos anys governant i fent de la seva capa un surt-ho. Això dons no ve d'avui per a demà, això ve d'una gestació d'anys enrere, on uns polítics han invertit mes del que un municipi pot realitzar. Podria estar escrivint tot el dia i no acabaria. Però vull finalitzar amb un refrany: "Un recull el que sembra". Es va sembrar malament i s'abuso dels diners del ciutadà, i el contribuient és el que paga...Este és el mal...Ara cal buscar el remei, o sigui, la base...!!!