Dimecres, 27 de Gener de 2021

BASF, com a cofundador de CELAB, s’uneix per a treballar per una economia circular per a les etiquetes adhesives

13 de Gener de 2021, per Redacció
  •  

BASF és membre fundador d’una nova xarxa global dedicada a construir una economia circular en la indústria de l’etiquetatge autoadhesiu. CELAB (Cap a una Economia Circular per a les Etiquetes) és una coalició intersectorial oberta a totes les empreses de la cadena de subministrament d’etiquetes autoadhesives, que promou la sostenibilitat mitjançant el foment de la col·laboració, l’impuls d’iniciatives regionals i el desenvolupament de bones pràctiques.

CELAB treballa globalment amb subgrups a Europa i Amèrica del Nord. L’enfocament actual és ampliar el reciclatge dels materials composts i dels revestiments. Des de la seva creació en 2020, ja ha aconseguit implementar diverses línies de treball, inclòs l’anàlisi de problemes tècnics, la promoció de l’ús i la creació de xarxes de reciclatge, la interacció amb les autoritats governamentals i la publicitat d’informació rellevant.

Els objectius d’economia circular de CELAB s’alineen exactament amb l’enfocament de BASF: avançar cap a l’ús de matèries primeres reciclades i renovables, crear nous models de negoci i materials circulars amb una major vida útil i fer costat a tota la cadena de valor per a reduir el seu impacte ambiental.

“BASF està a l’avantguarda en solucions sostenibles”, va dir el director de Projectes de Sostenibilitat en Adhesius, Uwe Düsterwald. “Va més enllà del concepte i està recolzat per un conjunt concret d’objectius de sostenibilitat a llarg termini. Per tot ells formem part de CELAB, per a contribuir de la millor forma possible amb les nostres tecnologies i innovacions. Considerem que la nostra adhesió és un pas important per a resoldre un problema rellevant i beneficiar als nostres socis en tota la cadena de valor, fins al consumidor".

Com a cofundador de CELAB, BASF s’està prenent la seva contribució molt de debò, participant en el comitè de direcció de l’organització i els projectes a Europa i Amèrica del Nord juntament amb altres membres de la indústria. CELAB ja ha creat una àmplia xarxa de membres que inclou empreses de totes les grandàries, amb presència en el mercat global i regional, i representació en cada etapa de la cadena de valor.

“Com a part del Fòrum CELAB d’Amèrica del Nord, BASF s’uneix als seus clients regionals i globals i altres parts interessades per a impulsar l’economia circular”, va dir Sujith Chacko, líder de l’equip tècnic d’adhesius. "Com a proveïdor clau d’adhesius per al mercat nord-americà i mundial i en línia amb la nostra estratègia de sostenibilitat, BASF es compromet a explorar les diverses alternatives de reciclatge per a la indústria de les etiquetes i a desenvolupar vies per a crear una economia circular".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges