Dilluns, 15 d'Abril de 2024

Cursos i conferències 'online' per al sector econòmic per seguir l'activitat durant el confinament

Pimec desenvolupa un programa de classes a través de l'Instagram 'Live'

19 de Març de 2020, per ACN
  • Pimec ofereix cursos en línia

    Freepik

Patronals i associacions empresarials ofereixen cursos i conferències 'online' per mantenir l'activitat durant el confinament. Pimec ha desenvolupat un programa de classes a través de l'Instagram 'Live' i Barcelona Tech City ha organitzat una sessió per parlar sobre l'impacte del coronavirus. L'objectiu és "aprofitar el temps" durant el període de quarantena, segons ha assegurat la responsable de Comunicació i Màrqueting del Departament de Formació de Pimec, Gemma Mimoso, en declaracions a l'ACN.

La Cambra de Comerç de Barcelona, per la seva banda, continua la formació 'online' del seu campus virtual i ha registrat un increment del 20% interanual entre febrer i març. La patronal de les petites i mitjanes empreses de Catalunya ha elaborat un programa de classes gratuïtes d'entre 30 i 60 minuts a través de la plataforma Instagram 'Live'. Així, tot aquell que vulgui, pot assistir a cursos de pensament positiu, anglès aplicat als negocis o teletreball i productivitat. Molts d'aquests estan "enfocats" a la situació de confinament actual. "Si s'està bé amb un mateix, això repercutirà en el rendiment a l'empresa", ha destacat Gemma Mimoso. Així els cursos pretenen fomentar el "creixement personal" així com el "professional".

Des de Barcelona Tech City, l'objectiu és "continuar impulsant l'ecosistema" empresarial tot i la crisi del coronavirus. Per aquest motiu, ha proposat activitats per "compartir coneixements i continguts" de manera telemàtica. L'associació està dissenyant un programa de continguts sobre emprenedoria, innovació, economia i salut. Juntament amb l'ISGlobal i el Future Health Club, l'associació organitzarà aquesta tarda una sessió telemàtica per debatre sobre l'impacte del coronavirus. En l'esdeveniment s'analitzaran els punts claus per entendre la situació actual i s'explicaran els motius, l'impacte i les conseqüències sobre els diferents sectors socials i econòmics de l'expansió del covid-19.

Des de la Cambra de Comerç de Barcelona continuaran oferint formació 'online' de pagament a través del campus virtual per "donar formació" a les empreses i autònoms. En comparació amb el mateix període de l'any passat, la inscripció als cursos de la corporació ha augmentat un 20% entre febrer i març. La institució ofereix aquest servei des de 1999 i actualment ofereix cursos sobre el comerç interior o la investigació de mercats i preparació del producte internacional. Els cursos s'organitzen en diverses unitats i tenen una durada aproximada d'unes sis setmanes.

Des de Foment del Treball Nacional, per la seva banda, han creat un espai especial dins la pàgina web sobre dubtes referits al coronavirus "per facilitar l'actuació i presa de decisions" de les empreses. Així, inclou un apartat sobre economia i fiscalitat, autònoms o prevenció de riscos laborals, entre altres.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics