Anys enrere, i encara amb la presidència d'Isaac Sanromà, des de la Cambra de Comerç de Reus es va plantejar la possibilitat de convertir l'espai de la Llotja en un centre d'interpretació del vermut. Va ser el gener de 2017 quan ho avançar Reusdigital.cat, i des de la corporació es va assenyalar llavors que l'objectiu era poder obrir-lo abans de la Setmana Santa de 2018. Més endavant, i ja amb el lideratge de Jordi Just, el projecte es va replantejar a la recerca d'usos alternatius per a l'immoble.
De fet, i en la seva primera entrevista com a president de la Cambra concedida a aquest mitjà, l'ebrenc es va mostrar partidari de fer de la Llotja una mena d'hotel d'entitats vinculades a la corporació, per tal que en fessin ús quan els fos necessari. D'aquesta manera, esdevindria una sala polivalent on poder dur a terme activitats diverses.
No és pas que Just descartés d'entrada el centre d'interpretació del vermut. Es més, havia estat Sanromà qui ja havia manifestat abans de la seva sortida que hauria de ser la junta entrant l'encarregada de treballar pel futur de la Llotja. En l'esmentada conversa amb aquest diari, Just va apuntar a la constitució d'una nova comissió per "proposar i recollir idees" amb la finalitat de decidir possibles usos de l'espai. "Hi ha una superfície important al centre de la ciutat, i hi estem donant voltes per consagrar l'espai, per a la Cambra i per a la ciutat", va exposar.
En aquesta línia, el president va concloure que la Llotja podria esdevenir finalment "un espai on les empreses se sentin representades". El passat dilluns, en el decurs d'un esmorzar informatiu amb els mitjans locals i del territori, el president de la corporació reusenca va repassar l'activitat d'aquest 2022, el de la recuperació postpandèmica.
Preguntat al respecte del projecte de la Llotja, el directiu de la Cambra va manifestar que precisament la crisi sanitària derivada de la covid-19 "ha frenat molts projectes" de l'entitat que presideix. "La pandèmia ens ha obligat a destinar temps, recursos i esforços a altres coses. No obstant això, seguim treballant en el futur de la Llotja", va dir, tot albirant en l'horitzó la possibilitat d'encabir-hi un centre d'interpretació del turisme i l'enoturisme, i centrat també en la i indústria agroalimentària del territori d'influència de la corporació.
En tot cas, l'obstacle principal és la "manca de recursos" financers per engegar el projecte. Just va explicar que a la junta s'és a la recerca de l'obtenció de fons, també europeus, per revertir l'actual situació.
De fet, i en la seva primera entrevista com a president de la Cambra concedida a aquest mitjà, l'ebrenc es va mostrar partidari de fer de la Llotja una mena d'hotel d'entitats vinculades a la corporació, per tal que en fessin ús quan els fos necessari. D'aquesta manera, esdevindria una sala polivalent on poder dur a terme activitats diverses.
Turisme, enoturisme i indústria agroalimentària
No és pas que Just descartés d'entrada el centre d'interpretació del vermut. Es més, havia estat Sanromà qui ja havia manifestat abans de la seva sortida que hauria de ser la junta entrant l'encarregada de treballar pel futur de la Llotja. En l'esmentada conversa amb aquest diari, Just va apuntar a la constitució d'una nova comissió per "proposar i recollir idees" amb la finalitat de decidir possibles usos de l'espai. "Hi ha una superfície important al centre de la ciutat, i hi estem donant voltes per consagrar l'espai, per a la Cambra i per a la ciutat", va exposar.
En aquesta línia, el president va concloure que la Llotja podria esdevenir finalment "un espai on les empreses se sentin representades". El passat dilluns, en el decurs d'un esmorzar informatiu amb els mitjans locals i del territori, el president de la corporació reusenca va repassar l'activitat d'aquest 2022, el de la recuperació postpandèmica.
A la recerca de fons
Preguntat al respecte del projecte de la Llotja, el directiu de la Cambra va manifestar que precisament la crisi sanitària derivada de la covid-19 "ha frenat molts projectes" de l'entitat que presideix. "La pandèmia ens ha obligat a destinar temps, recursos i esforços a altres coses. No obstant això, seguim treballant en el futur de la Llotja", va dir, tot albirant en l'horitzó la possibilitat d'encabir-hi un centre d'interpretació del turisme i l'enoturisme, i centrat també en la i indústria agroalimentària del territori d'influència de la corporació.
En tot cas, l'obstacle principal és la "manca de recursos" financers per engegar el projecte. Just va explicar que a la junta s'és a la recerca de l'obtenció de fons, també europeus, per revertir l'actual situació.
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics