Dissabte, 24 de Febrer de 2024

La Cambra ofereix un servei d’orientació per expedir certificats de mobilitat

17 de Març de 2020, per Redacció
  • Seu de la Cambra de Comerç de Reus

     

La Cambra de Comerç de Reus ofereix la seva orientació a les empreses del seu àmbit territorial a l’hora d’expedir els certificats de mobilitat dels seus treballadors.

Davant les restriccions de mobilitat adoptades pel govern dins la declaració de l’estat d’alarma els cossos de seguretat poden requerir als treballadors certificats que acreditin que la seva presència a la via pública obeeix a causes laborals. La Cambra de Comerç de Reus ofereix a les empreses models orientatius per a facilitar l’expedició d’aquests documents que permetin als treballadors de les empreses circular sense problemes per arribar al seu lloc de treball. Les empreses poden demanar aquests models orientatius a l’adreça de correu electrònic secretariageneral@cambrareus.org o descarregar-los des de la pàgina web de la Corporació.

El web de la Cambra incorpora des d’aquest dilluns, un espai d’informació d’interès empresarial sobre la situació que estem vivint. El Canal d’Informació sobre el Covid-19 difon els serveis que la Cambra està prestant a nivell telemàtic i també mesures i recomanacions d’altres organismes que afecten al dia a dia de les empreses.

Valoració a les mesures del govern central

A banda, des de la corporació s'ha emès un comunicat per valorar el paquet d’ajuts a les empreses aprovat pel govern central per pal·liar els efectes econòmics de la crisi del coronavirus. En aquesta línia, la Cambra ha manifestat que el sistema cameral de tot l’estat "pot ser un instrument ideal per canalitzar aquests recursos", així com "també pot fer amb altres línies de suport a les empreses que impulsin la Generalitat, la Unió Europea o altres organismes", s'ha precisat.

El president de la Cambra, Jordi Just, ha exposat que “a partir d’ara caldrà molta agilitat perquè aquesta injecció econòmica garanteixi la liquiditat de les empreses”. Segons Just, “la capil·laritat de les cambres pot ser molt important perquè aquest procés es faci d’una manera ràpida i eficient. Estem acostumats a tota mena de tramitacions sempre pensant en els interessos de les empreses i volem oferir aquesta capacitat en aquest moment tan complex per a tots”.

Just ha raonat que “per la nostra proximitat al teixit productiu i també per la condició de corporació de dret públic, podem tenir un rol protagonista i facilitador en aquest moment en el que calen institucions àgils que vehiculin de manera eficient aquests ajuts”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics