Divendres, 29 de Març de 2024

La Ganxet pintxo de tardor premia les millors creacions dels establiments participants

02 de Desembre de 2019, per Redacció
  • Una fotografia de família dels guanyadors, amb els representants de la Cambra

    Cedida

Aquest dilluns a la tarda s'han lliurat els premis als establiments participants en la Ganxet pintxo de tardor. El premi Damm ha estat per al Tapes i tapes i la creació 'Nyoquis a la carbonara'; el premi professional, al seu torn, se l'han endut Les taules del Giner, per 'Onada nòrdica'; Ma.la.vita, per 'Carabassa in saor'; i l'ADN Sistaré per 'Sembla que no hi sigui... Roig-i-negre'.

El premi popular ha distingit el Museu del vermut, per 'DOP va DOP ve, sardineta va sardineta ve', i els establiments Txaranga (per 'Delícia txaranguera') i La Comarcal pel seu 'Ravioli ibèric'. El premi DOP Siurana ha estat per al Batticuore, per 'Cor de pizza'; mentre que el premi Avellana de Reus ha destacat les 'Gyozes mar i muntanya' del Sora experience.

El premi Ganxet llengua, finalment, ha estat per al Lizarrán. En aquest sentit, des de la Cambra de Reus s'ha exposat que les votacions populars han escollit aquest establiment com a mereixedor del guardó que atorga el CNL per l'ús del català en l'atenció al públic. Ha lliurat el premi el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens. La Ganxet pintxo "té clar que atendre els clients en la seva llengua és un factor de qualitat", s'ha indicat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics