Aquest dilluns a la tarda s'han lliurat els premis als establiments participants en la Ganxet pintxo de tardor. El premi Damm ha estat per al Tapes i tapes i la creació 'Nyoquis a la carbonara'; el premi professional, al seu torn, se l'han endut Les taules del Giner, per 'Onada nòrdica'; Ma.la.vita, per 'Carabassa in saor'; i l'ADN Sistaré per 'Sembla que no hi sigui... Roig-i-negre'.
El premi popular ha distingit el Museu del vermut, per 'DOP va DOP ve, sardineta va sardineta ve', i els establiments Txaranga (per 'Delícia txaranguera') i La Comarcal pel seu 'Ravioli ibèric'. El premi DOP Siurana ha estat per al Batticuore, per 'Cor de pizza'; mentre que el premi Avellana de Reus ha destacat les 'Gyozes mar i muntanya' del Sora experience.
El premi Ganxet llengua, finalment, ha estat per al Lizarrán. En aquest sentit, des de la Cambra de Reus s'ha exposat que les votacions populars han escollit aquest establiment com a mereixedor del guardó que atorga el CNL per l'ús del català en l'atenció al públic. Ha lliurat el premi el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens. La Ganxet pintxo "té clar que atendre els clients en la seva llengua és un factor de qualitat", s'ha indicat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics