Divendres, 16 d'Abril de 2021

L’assemblea general d’usuaris del CAT aprova els comptes de 2019

21 de Juliol de 2020, per Redacció
  • Imatge de l'assemblea celebrada aquest dimarts

     

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha celebrat, aquest dimarts, a l’Ampolla, l’assemblea general per aprovar els resultats de 2019. L’assemblea s’havia de fer el mes d’abril però que a causa de l’estat d’alarma s’ha hagut d’ajornar fins a la data actual.

Xavier Royo, ha presidit la seva primera assemblea des del seu nomenament com a president a principis de febrer. A l’assemblea, s’ha informat als usuaris del resultat dels comptes de l’exercici anterior, com també s’ha explicat detalladament l’acord del Govern de la Generalitat de Catalunya per atorgar una subvenció per a l’execució d’una sèrie d’actuacions a la xarxa d’abastament d’aigua en alta que gestiona el CAT per un valor de 18 milions d’euros. Aquest import es correspon amb el 50% del cost d’una onzena de les actuacions proposades. També s’ha aprovat el pla d’obres, relacionat amb la subvenció de l’ACA, per tirar endavant nous projectes fins el 2023.

Altres assumptes tractats han estat les licitacions i adjudicacions efectuades des de la darrera assemblea celebrada el mes d’octubre de l’any 2019. El volum adjudicat d’aquest període ha estat d’1,6 milions d’euros en obres i serveis propis del CAT i 16,6 milions d’euros en obres i serveis relacionats amb la subvenció de l’ACA (subvencionat el 50%).

Així mateix s’ha donat compte dels projectes i les obres executades i en curs, l’informe d’explotació 2019 i de la memòria corporativa de l’ens.

Finalment, i en relació al col·lapse estructural de la canonada del passat 3 de gener,  el director-gerent del consorci, Josep Xavier Pujol,  ha informat de les seves causes ateses les conclusions de l’informe encarregat al CSIC, i de les actuacions dutes a terme fins ara, com és la inspecció i diagnosi de la canonada principal en un tram de 75 quilòmetres.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges