Dissabte, 20 de Juliol de 2024

Obertes les convocatòries dels Premis Reus FP Empresa i Premis Reus Empresa 2015

Els interessants podran presentar els seus projectes fins el 13 d'octubre en ambdós casos

21 d'Agost de 2015, per Redacció
  • Acte de lliurament dels Premis Reus Empresa 2014

    Cedida

Ja està oberta la convocatòria dels Premis Reus FP Empresa 2015, la qual organitza l'Àrea d'Ensenyament i Política Lingüística per tal de premiar el millor projecte emprenedor dut a terme pels alumnes de Formació Professional inicial que realitzen aquest curs a Reus. Els interessats poden presentar les seves propostes fins el 13 d'octubre. Cal dir que els projectes que vulguin participar-hi han de tenir l'autorització dels centres educatius, que animaran als autors dels millors projectes del curs a presentar-se a aquest premi.

Els projectes que es presentin han de consistir en una iniciativa empresarial innovadora sobre la creació d'un nou producte o servei o la millora d'un ja existent seguint l'estructura d'un Pla d'Empresa. Aquestes propostes s'han de desenvolupar en les assignatures relacionades amb l'empresa i la iniciativa emprenedora dels cicles formatius de grau mitjà o superior i han d'estar tutoritzades pel seu centre.

Aquest premi preten impulsar la creació d'iniciatives empresarials innovadores, donar visibilitat als projectes empresarials d'FP de qualitat, afavorir la incoroporació al món laboral per compte propi, potenciar iniciatives empresarials a la zona de Reus i fomentar la creativitat, la innovació i la viabilitat dels projectes duts a terme en els cursos d'FP.

Pel que fa als premis, el projecte guanyador s'emportarà 600 euros i el centre educatiu que l'hagi tutoritzat rebrà un ordinador portàtil per gentilesa de l'empresa TIC NOVA. A més, l'autor del projecte guanyador tindrà l'oportunitat d'assistir gratuïtament a un curs formatiu de la Cambra de Comerç de Reus. També s'atorgarà un guardó commemoratiu a cada membre dels projectes. El jurat serà el mateix que el dels Premis Reus eempresa i, en la fase d'avaluació, podrà entrevistar o demanar als autors dels projectes que el presentin.

Premis Reus Empresa

Els Premis Reus FP Empresa s'encabeixen dins els Premis Reus Empresa, convocats per l'Ajuntament a través de Redessa, els quals pretenen impulsar la creació d'empreses i de llocs de treball. Poden participar en aquest certamen aquells que hagin obert o obrin la seva empresa aquest 2015 a la demarcació de Tarragona, els quals tenen temps d'inscriure's fins el 13 d'octubre.

En aquest cas, el primer premi s'emportarà una dotació econòmica de 3.000 euros, mentre que el segon i el tercer en rebran 2.000 i 1.000 respectivament. Els guanyadors també gaudiran d'una bonificació al lloguer del 50% el primer any, el 40% el segon, 30% el tercer, 20% el quart i 10% el cinquè als vivers de Redessa 1 i TecnoRedessa, Concativa, el Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, al Centre la Ribera de Flix o al Centre de Negocis de La Sènia, gràcies als acords que tenen amb Redessa. El projecte que resulti premiat, en cas que encara no estigui en funcionament, haurà de dur-se a terme abans que realitzi l'any.

Per altra banda, tots aquells que optin als Premis rebran un curs gratuït de formació i orientació per tal de facilitar la redacció de la memòria del Pla d'Empresa i l'estudi de viabilitat econòmica. També podran gaudir de de tutories personalitzades amb professors de la URV i professionals de Redessa, la Cambra de Comerç de Reus, Reus Tarragona Business Angels i Secot. Això serà possible gràcies al conveni vigent de l'Ajuntament amb la URV.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges