Després de mesos d’obres i preparatius, el nou restaurant del CNCB s’obrirà al públic aquest dimecres 16 de juny sota la direcció del grup cambrilenc Fremergy. Amb un espai i proposta gastronòmica renovats, el restaurant engega "una nova etapa amb la voluntat de convertir-se en un referent a la Costa Daurada", segons s'ha indicat en un comunicat.
Al capdavant de la cuina hi haurà el xef tarragoní Llorenç Valls, amb experiència en restaurants com Arzak a Donosti, Lasarte de Martín Berasategui o l’Hotel Mandarin Oriental a Barcelona. Valls ha dissenyat una proposta gastronòmica "basada en el producte del dia i de qualitat, amb els arrossos com element destacat. Així mateix, el xef introduirà elements d’altres parts del món, amb una especial picada d’ull a la cuina peruana", s'ha explicat. "Tot plegat posant especial atenció al producte local amb la voluntat de garantir-ne la màxima qualitat i sota criteris de sostenibilitat", s'ha precisat.
L'espai compta amb un menjador interior i dues terrasses on s’oferiran propostes diferenciades. La terrassa inferior servirà esmorzars i enllaçarà amb servei de tapes al migdia i vespre fins a les 11. La sala del menjador servirà dinars i sopars; mentre que la terrassa superior s’ha convertit en una zona chill out, "més exclusiva" i amb un horari des de després dels dinars i fins la mitjanit.
Amb un equip format per una vintena de persones, s’han extremat els protocols de neteja i desinfecció, així com l’adequació dels espais per garantir totes les mesures de seguretat necessàries.
Al capdavant de la cuina hi haurà el xef tarragoní Llorenç Valls, amb experiència en restaurants com Arzak a Donosti, Lasarte de Martín Berasategui o l’Hotel Mandarin Oriental a Barcelona. Valls ha dissenyat una proposta gastronòmica "basada en el producte del dia i de qualitat, amb els arrossos com element destacat. Així mateix, el xef introduirà elements d’altres parts del món, amb una especial picada d’ull a la cuina peruana", s'ha explicat. "Tot plegat posant especial atenció al producte local amb la voluntat de garantir-ne la màxima qualitat i sota criteris de sostenibilitat", s'ha precisat.
L'espai compta amb un menjador interior i dues terrasses on s’oferiran propostes diferenciades. La terrassa inferior servirà esmorzars i enllaçarà amb servei de tapes al migdia i vespre fins a les 11. La sala del menjador servirà dinars i sopars; mentre que la terrassa superior s’ha convertit en una zona chill out, "més exclusiva" i amb un horari des de després dels dinars i fins la mitjanit.
Amb un equip format per una vintena de persones, s’han extremat els protocols de neteja i desinfecció, així com l’adequació dels espais per garantir totes les mesures de seguretat necessàries.
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics