Dijous, 07 de Desembre de 2023

Obre el nou restaurant del Nàutic de Cambrils

15 de Juny de 2021, per
  • Una imatge de la presentació del restaurant

    Cedida

Després de mesos d’obres i preparatius, el nou restaurant del CNCB s’obrirà al públic aquest dimecres 16 de juny sota la direcció del grup cambrilenc Fremergy. Amb un espai i proposta gastronòmica renovats, el restaurant engega "una nova etapa amb la voluntat de convertir-se en un referent a la Costa Daurada", segons s'ha indicat en un comunicat.

Al capdavant de la cuina hi haurà el xef tarragoní Llorenç Valls, amb experiència en restaurants com Arzak a Donosti, Lasarte de Martín Berasategui o l’Hotel Mandarin Oriental a Barcelona. Valls ha dissenyat una proposta gastronòmica "basada en el producte del dia i de qualitat, amb els arrossos com element destacat. Així mateix, el xef introduirà elements d’altres parts del món, amb una especial picada d’ull a la cuina peruana", s'ha explicat. "Tot plegat posant especial atenció al producte local amb la voluntat de garantir-ne la màxima qualitat i sota criteris de sostenibilitat", s'ha precisat.

L'espai compta amb un menjador interior i dues terrasses on s’oferiran propostes diferenciades. La terrassa inferior servirà esmorzars i enllaçarà amb servei de tapes al migdia i vespre fins a les 11. La sala del menjador servirà dinars i sopars; mentre que la terrassa superior s’ha convertit en una zona chill out, "més exclusiva" i amb un horari des de després dels dinars i fins la mitjanit.

Amb un equip format per una vintena de persones, s’han extremat els protocols de neteja i desinfecció, així com l’adequació dels espais per garantir totes les mesures de seguretat necessàries. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges