Divendres, 29 de Març de 2024

Surt al mercat l'empresa reusenca Waitless Nexia

La companyia, fundada per alumnes de la URV, es troba entre els 15 millors projectes mundials de tecnologia i gastronomia

25 d'Abril de 2016, per Redacció
  • Imatge de part de l'equip, recollint el 1r premi dels CETT de Gaspar Espanya en restauració

    Cedida

L'empresa Waitless Nexia, sorgida al camp de Tarragona, ha estat considerada una de les 15 millors propostes de Food Technology del món per Reimagine Food i guanyadora d'una quinzena de premis, com el de la Universitat Rovira i Virgili a millor idea emprenedora, el primer premi Tarragona Smart City o el primer premi Reus Empresa 2014. Ara, Waitless Nexia surt al mercat utilitzant dos restaurants del territori que han apostat per la innovació i la tecnologia. Un pas essencial en la seva consolidació com a empresa, i el primer d'una sèrie de salts importants que realitzarà en els pròxims mesos, entre els quals destaquen proves pilot de la seva tecnologia a Madrid i projectes a mida per a marques de renom nacional i internacional.

El projecte, que incorpora dispositius dissenyats per millorar l'experiència dels clients i facilitar la gestió i el control dels restaurants, va més enllà: es tracta d'una empresa d'assessoria i consultoria tecnològica en el món de la restauració, que du a terme estudis detallats a cada restaurant amb l'objectiu de millorar la seva imatge, mitjançant la creació d'una nova identitat corporativa i estudiant l'impacte de les xarxes socials, tot amb estudis de viabilitat de transformació digital i de control i gestió del negoci per millorar la rendibilitat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics