Cambrils celebra, des d'aquest dijous i fins al 3 de juny, la primera edició del Vermuting. L’objectiu d’aquesta nova proposta és "afavorir que el turisme de proximitat vingui a Cambrils a fer el vermut i es quedi a passejar, dinar, fer un gelat i, en definitiva, gaudir de la bona gastronomia", s'ha exposat.
L’alcaldessa, Camí Mendoza, i la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, acompanyades del director general de Vermuts Miró, Carles Prats, i el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria, Ángel Pérez, han presentat aquesta novetat del calendari gastronòmic d’enguany.
Les jornades compten amb la participació de 27 establiments. Durant aquests 17 dies, 18 bars oferiran un 'pack vermuting' que inclourà vermut Miró, patates i olives a un preu promocional de 2,50 euros per persona. A banda, 9 restaurants incorporaran menús especials amb plats principals elaborats amb vermut.
Els bars i restaurants participants
Els bars participants són la Central, Marro Cafè, Zero Zero, Cachito Sanguchito, A Lanterna, Barabar, Macondo, Giovanni +, Creperia El Gat, Mar del Priorat, Ches Burguer, Amfora, Daniel Salinas, La Cuina d’en Jordi, Duomo, Taller 9, Xivarri, Luz de Faro. Els restaurants que han creat menús especials són Antica Roma, Barabar, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, Duomo, El Pòsit, Lekeitio, l’Original Experiències Gastronòmiques i Xiringuito del Mar.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics