Dissabte, 20 de Juliol de 2024

Cambrils obre una convocatòria d'ajuts per a entitats i persones amb projectes d'interès ciutadà

Les sol·licituds es poden presentar fins al 5 de desembre a través de la seu electrònica

07 de Setembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Ajuntament de Cambrils

    Cedida

El Departament d'Alcaldia de l'Ajuntament de Cambrils ha obert una convocatòria de subvencions per a associacions, entitats sense ànim de lucre i persones físiques  que vulguin portar a terme projectes i activitats d'interès ciutadà, de caràcter singular o no previstes a la resta de convocatòries anuals municipals. Les bases i la convocatòria, oberta fins al 5 de desembre, es poden consultar aquí.

Les persones i entitats interessades poden presentar les sol·licituds telemàticament a través de la seu electrònica adjuntant la documentació que s'especifica a la convocatòria. En el cas de les persones físiques, també tenen l'opció de presentar al sol·licitud presencialment a les oficines de l'OAC. L'Ajuntament ofereix un servei gratuït de suport a la tramitació electrònica mitjançant el telèfon 977 79 45 57 de vuit del matí a vuit del vespre o el correu electrònic suportoac@cambrils.cat. 

Els projectes i actuacions objecte de subvenció són totes les activitats que contribueixin al desenvolupament social, cultural i econòmic del municipi, que es divideixen en dos àmbits. Per una banda les actuacions socials, d'integració social, convivència i cohesió social, i per l'altra les activitats extraordinàries culturals, festives i esportives. Queden excloses les activitats habituals de l'entitat, les despeses de funcionament ordinari, la inversió en espais que no siguin de la seva titularitat, les actuacions que siguin objecte d'una altra subvenció municipal, entre altres. 

La subvenció de l'Ajuntament de Cambrils pot finançar com a màxim el 50% del cost de l'activitat amb una quantia màxima de 1.000 euros per sol·licitant. La quantia de la subvenció serà la que resulti de la valoració i ponderació de les peticions procurant atendre el màxim de sol·licituds presentades.  

L'assignació econòmica s'atorgarà en funció de l'àmbit local de l'activitat o de promoció del municipi, la consolidació o permanència o continuïtat del projecte, el pla de finançament, l'experiència, la trajectòria, la base social i els destinataris o beneficiaris de l'activitat, seguint els criteris de valoració que es detallen a la convocatòria. Les actuacions subvencionades s'hauran de justificar en un termini de tres mesos des de la data de finalització del termini per realitzar l'activitat.  

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges