Dissabte, 20 d'Abril de 2024

La Fira marítima Costa Daurada d'enguany es marca l'objectiu de superar els 15.000 visitants

L'esdeveniment, que es farà entre els dies 17 i 20 de maig a Cambrils, arriba a l'11a edició amb una cinquantena d'expositors

25 d'Abril de 2018, per Marc Busquets
  • La presentació de l'11a Fira marítima s'ha fet aquest dimecres al Nàutic de Cambrils

    Marc Busquets

Una mostra consolidada que de cara al futur ha de ser la gran cita del sector després del Saló Nàutic de Barcelona. Amb aquest objectiu de futur s'ha presentat aquest dimecres al matí l'11a edició de la Fira marítima Costa Daurada, que entre els dies 17 i 20 de maig espera reunir 15.000 persones a Cambrils i que ha previst una trentena d'activitats paral·leles adreçades a tot tipus de públics amb la voluntat d'obrir-se a la vila, segons ha exposat l'alcaldessa, Camí Mendoza. L'esdeveniment, impulsat pel Club Nàutic, omplirà 18.000 m2 amb una cinquantena d'expositors locals i d'arreu. Comptarà, a més, amb diverses novetats, tals com ara una trobada d'instagramers, un concurs de dibuix per a la canalla i xerrades i tallers amb professionals. 

Nous aliats

Durant l'acte de presentació, el president de l'entitat, Ramon Vallverdú, ha exposat que la col·laboració entre el sector públic i el privat han fet de la fira "un èxit". Aquest s'ha mostrat optimista i ambiciós de cara al futur, tot anunciant una inversió de 8 milions d'euros per abordar una sèrie de millores en la infraestructura del Nàutic que començaran al setembre. "Si volem ser un clúster del sector de referència, hem de mirar més enllà", ha avançat. És per aquest motiu que a banda del suport rebut per part del consistori cambrilenc, l'esdeveniment té des d'ara nous aliats, com l'Associació catalana de ports esportius i turístics (ACPET) i l'Autoritat portuària de Tarragona. Finalment, ha apuntat que es treballa conjuntament amb l'organització d'una activitat sectorial a Palma amb la voluntat d'establir futures col·laboracions. 

Pel que fa a les novetats d'enguany, s'ha assenyalat que el 13 de maig es farà un 'instawalk' en què els instagramers locals faran "fotografies des d'un altre punt de vista", és a dir, des del mar i cap a terra, "per mostrar una visió diferent de Cambrils", ha detallat per part seva la regidora de Turisme, Mercè Dalmau. Posteriorment, les imatges s'exposaran a la seu del club durant els dies de la mostra. Al seu costat, la regidora de Promoció, Ana López, ha celebrat "la importància" de la iniciativa, tot destacant de passada "el seu impacte positiu". "Si per la fira hi passen 15.000 persones, vol dir que tota aquesta gent compra, passeja, i menja" a la vila, ha manifestat després. 

Un concurs de dibuix per als petits de 1r i 2n de Primària dels centres d'educació del municipi, una xerrada a càrrec dels regatistes del Nàutic Guillermo Cañardo i Marc Miró, que van creuar l'Atlàntic en solitari, i tot seguit d'activitats nàutiques són altres dels atractius previstos de l'11 Fira marítima. A més, i segons ha anunciat la gerent del Nàutic, Jordina Gallinat, durant els dies de l'esdeveniment se celebrarà el campionat català de motos aquàtiques. En aquesta línia, des del club s'ha informat que s'han incorporat les taules de surf elèctriques i el patí elèctric al catàleg dels estris i formats que seran presents a Cambrils de cara al maig. Podeu consultar el programa de la Fira marítima Costa Daurada en aquest enllaç

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics