Els reusencs guanyen per 1 gol a 4 a La Canonja

22 de Setembre de 2013, per Jordi Garcia Arnau
  • El CF Reddis, en una imatge d'arxiu

Cedida

Els blanc-i-blaus han sortit amb empenta al petit camp de La Canonja, però a mesura que passaven els minuts els locals han reaccionat amb gran intensitat, i han impossibilitat el bon joc dels reusencs. La Canonja s'ha apoderat del mig del camp i de mica en mica ha creat les primeres aproximacions a la porteria defensada per Figo.

Al minut 28, un gran xut de Sergi ha entrat per l'escaire i ha suposat el primer gol dels locals. Al minut 31, el defensa gallec del Reddis, Uxió, s'ha lesionat i ha estat substituit per Jorge Mora. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans i amb la sensació que els reddisencs necessitaven millorar per sumar alguna cosa.

Igual que en els dos anterior partits, el Reddis ha posat la directa tot just començar la segona part, i al minut 53 Marcel ha fet l'1 a 1 amb un xut molt ajustat a l'escaire. L'exjugador del Lleida ha estat el gran protagonista del partit en fer tres dels quatre gols visitants.  Un minut després de l'empat, una polèmica decisió arbitral ha deixat a La Canonja amb deu homes per l'expulsió del porter Andrés per una entrada sobre Víctor Garrido.

El Reddis ha començat a demostrar el bon joc del que és capaç i a generar ocasions sobre la porteria local. En una internada per banda esquerra, la centrada l'ha rematat a boca de gol Víctor Garrido situant l'1 a 2 al minut 66. Els homes de Bofarull demostraven, per segona setmana seguida, la capacitat de capgirar els partits a la segona part.

Marcel ha fet el gol del partit en recollir una pilota en el punt de penal i fer una bonica vaselina per sobre del porter. Era l'1 a 3, al minut 72, que sentenciava l'encontre. El jugador de la Ribera d'Ebre, però, el ha fet el quart gol, i el tercer en el seu compte particupar, al minut 88, quan ha superat a dos defensors i ha xutat creuat al fons de la porteria.