29 de Maig de 2010, per Jordi Garcia Arnau
  • Els jugadors del CF Reddis, celebrant la victòria

Josep Gallofré

• Gallego ha estat l'autor del segon gol

El CF Reddis havia de vèncer per aconseguir el títol de lliga, mentre que el Remolins en tenia prou amb l'empat. Amb aquesta premissa ha sortit al camp el CF Reddis que ha dominat clarament la primera part, però els locals no han materialitzat el seu domini fins al descompte, quan Aleix Martí ha marcat el primer gol en un llançament de falta directa. En els últims deu minuts de la primera part han arribat les millors ocasions del Reddis portades per Blas i Aleix Martí.

Al minut 64 de partit, el jugador visitant Sergio Ruiz ha fet l'empat pel Remolins gràcies a un bon xut que no ha pogut aturar Figueras, tot i la bona estirada del porter. Amb l'empat, el Remolins es proclamava campió, però deu minuts més tard, al 74, Gallego s'ha quedat sol davant del porter Jonatan, l'ha sabut regatejar i amb molt poc angle ha fet el 2 a 1, ocasionant una gran alegria als seguidors locals.

L'últim quart ha estat de patiment. El Remolins no ha gaudit de cap clara ocasió de gol, però si que ha estat el dominador del joc, i més quan Toni Barellas ha vist la segona groga i ha deixat el CF Reddis amb deu jugadors al camp.

El xiulet final de l'àrbitre ha desfermat l'eufòria a la repleta grada del camp reddisenc, que ha celebrat el títol i l'ascens a Regional Preferent, una categoria creada el 1968 i en la qual el Reddis mai hi havia estat. El Remolins haurà de disputar la promoció d'ascens com a subcampió amb un punt menys que el Reddis.

Curiosament, el Remolins ha estat el líder de la categoria durant bona part de la temporada, però en l'última jornada, el Reddis ha aconseguit per primera vegada encapçalar la classificació de Primera Territorial, gràcies a les set victòries consecutives en l'últim tram del campionat.