Divendres, 29 de Març de 2024

El Ferro de bàsquet guanya a l'Ampolla i puja de categoria

30 de Maig de 2010, per Redacció
  • Una acció del partit entre l'Ampolla i el Ferro

El primer quart va ser el més igualat, que va acabar amb victòria ferrenca per un ajustat 8-9 gràcies a un triple d'Eduard Borràs a falta de cinc segons. En l'inici del segon quart, un triple ampollenc els ficava per davant però ràpidament es tornava ha empatar el partit a onze. Durant els 10 minuts del quart va estar dominat per l'equip ampollenc però sense poder tenir una diferència considerable en el marcador. A la mitja part l'equip del Baix Ebre va marxar als vestuaris amb 4 punts per davant.

En l'inici del penúltim quart L'Ampolla es va ficar amb la màxima diferència, set punts, 26-19 però una bona defensa i un parcial de 0-13 a favor del Ferro va fer que l'equip reusenc es col·loqués sis punts a dalt. En l'últim i definitiu quart la igualtat i les alternances al marcador van ser la tònica. Però a falta de quaranta-vuit segons l'Ampolla es ficava per davant 48-47. Amb aquest resultat Joan de la Cruz va demanar temps mort i els jugadors del Ferro van començar a buscar el triple i en una d'aquestes jugades de tir i rebot la pilota va quedar perduda a l'aire i Dani Romero, a falta de vuit segons, va poder fer entrar la pilota a la cistella. L'Ampolla va fer un últim intent, però va perdre la pilota, en llançar van realitzar diverses faltes i en estar en bonus van fer tirs lliures i així es va arribar al 48-52 final.

En acabar el partit hi va haver una celebració al vestidor i un sopar de germanor.