Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Moritz Vendrell repeteix gesta i es proclama campió de la Copa

Els vendrellencs vencen al FCBarcelona per 6 gols a 3 i es proclamen campions de la Copa del Rei 2014

02 de Març de 2014, per Redacció
  • El Moritz Vendrell, campió de la Copa del Rei 2014

FEP

Tot i la igualtat a l'inici de l'encontre, els vendrellencs quan han estrenat l'electrònic, han anat sempre per davant. Al minut 7, Sergi Miras de penal ha fet el primer dels de Guillem Cabestany. Els blaugrana han disposat de diverses ocasions però s'han trobat amb un defensa molt ben estructurada i un Xevi Puigbí impecable. El segon gol dels del Baix Pendedès ha arribat de la mà de Carlos Cortijo. Amb el 2 a 0, tant els blaugranes com els vendrellencs han disposat de l'execució d'un tir directe, corresponent a la desena falta d'ambdós equips. Xevi Puigbí ha aturat el tir de Raül Marín i Sergi Fernández el d'Eloi Albesa. El Vendrell ha aconseguit arribar al descans amb el 2 a 0 a l'electrònic.

La segona meitat ha estat trepidant. Els blaugrana han sortit a remuntar el marcador i els vendrellencs a defensar-lo aferrissadament. Matías Pascual ha vist una blava per una falta sobre Eloi Albesa, però Jordi Ferrer no ha aconseguit transformar el tir directe. Amb la quinzena falta del FCBarcelona ha arribat el gol de la mà d'Eloi Albesa. Les faltes eren nombroses pels dos equips, però això mostra la intensitat de l'encontre. Els blaugrana han reaccionat i han mostrat com poden canviar les coses amb tan sols dos minuts. Sergi Panadero i Reinaldo García han establert el 3 a 2. Un minut més tard però, Àngel Rodríguez ha fet el quart. El ritme del partit era frenètic. Panadero ha vist una targeta blava, però instants més tard, Marc Torra, de penal, ha tornat a escurçar les distàncies (4-3). Al 36, la blava ha estat per Sergi Miras. L'àrbitre ha xiulat un altre penal favorable als blaugrana, però Puigbí ha aturat el tir de Torra.  Els dos equips han disposat d'una altra falta directa, la vintena, però Xevi Puigbí i Sergi Fernández han aturat els dos tirs. Sergi Miras ha tornat a veure una blava, la segona, al minut 38. Els vendrellencs, amb inferioritat numèrica a la pista, han fet el 5 a 3, obra d'Àngel Rodríguez i minuts més tard, el sisè i definitiu de Jordi Creus.

Amb el 6 a 3, els vendrellencs es proclamen campions per segon any consecutiu, eliminant el que arribava a la Copa com l'autèntic favorit, el FCBarcelona.