El Moritz Vendrell surt golejat de Lisboa i no pot culminar el somni europeu

03 de Novembre de 2013, per Camp d'Esports/ GDDC
  • El Benfica va ser molt superior

FEP

El Moritz Vendrell no va poder culminar el somni de conquerir la Copa Continental d'hoquei patins, torneig que donava per finalitzada la temporada passada, en què els del Baix Penedès van guanyar la Copa del Rei i la CERS. A Lisboa es va trobar un gran equip, el Benfica, que no li va donar cap opció. El resultat final, 5 a 0, ho diu tot. Els homes de Guillem Cabestany van perdre a l'anada per 3 a 5 i la remuntada era quasi impossible.

El Vendrell no va poder posar-se per davant del marcador en cap moment, tot i així va mantenir la seva porteria a 0 durant 16 minuts. En menys de dos minuts l'equip de Pedro Nunes va marcar dos gols, gràcies a Marc Coy i a Carlitos López que deixaven l'eliminatòria més que sentenciada.

A la segona part, el Vendrell no va poder en cap moment perforar la porteria del català Guillem Trabal, veient com Joao Rodrigues marcava en dues ocasions, i Carlitos López tancava el marcador amb el cinquè gol.

Fitxa tècnica:

Benfica: Trabal P. Henriques), Abalos, Neves, López, Rodrigues. Rafael, Coy i Rocha,

Moritz Vendrell: Puigbí (Fernández), Creus, Albesa, L. Ferrer, Rodíiguez. Cortijo, Miras i J. Ferrer.

Gols: 1-0, Coy 16'; 2-0, Carlos López 18'; 3-0, J. Rodríguez 35'; 4-0 J. Rodrigues, 42'; 5-0, Carlos López 43'.