Divendres, 19 d'Abril de 2024

El passi a la final, en mans del Noia Freixenet

Els roig-i-negres cauen davant el Rocanto Vic (4-3) en un partit amb dues cares ben diferents

28 de Maig de 2010, per Albert Sunyol
  • El Tecnol Reus ha estat a un pas de la victòria

Xavier Piñol

En els primers compassos del partit s'ha demostrat que l'encontre no tindria res a veure amb el jugat contra el Noia, ja que els vigatans han sortit amb més ganes i s'han fet senyors de la bola. La defensa roig-i-negra s'havia mostrat molt segura i ben posicionada fins llavors però no ha pogut evitar el contracop de Marc Roca, que ha avançat als vigatans quan es portaven 10 minuts de joc.

El Tecnol Reus no ha sabut reaccionar i s'ha vist ofegat per les llargues possessions del seu rival que li han impedit arribar amb claredat a porta. Fruit d'aquesta impotència, els roig-i-negres han comès més faltes de l'habitual –fins a sis- i han provocat una falta directa que no ha desaprofitat Titi Roca.

Però quan més tocats semblaven els reusencs, Molet ha sortit al rescat del seu equip. El roig-i-negre ha tallat una bola i s'ha plantat tot sol davant Sergi Fernández (2-1) i dos minuts després, el mateix jugador ha posat les taules amb un nou contracop (2-2).

Amb un món per endavant, a la represa els papers s'han canviat i el Tecnol Reus ha estat millor. Caldú i Negro Páez han comandat la remuntada reusenca que ha materialitzat Mirko Bertolucci. L'alegria ha durat poc, perquè el Vic ha tornat a capgirar el marcador amb dues noves dianes a falta de deu minuts pel final (4-3).

Els reusencs ja no han pogut reaccionar i el marcador final no ha reflectit el que s'ha vist sobre la pista. Ara, els roig-i-negres ja no depenen d'ells mateixos i hauran d'esperar que el Noia venci el proper partit contra el Vic, ja que això suposaria un triple empat en la classificació que donaria el passi als reusencs.

RONCATO VIC: Sergi Fernández, Marc Torra, Romà Balcells, Titi Roca, Borja López –cinc inicial- Jordi Carbó, Miquel Masoliver.

TECNOL REUS: Trabal, Jordi Garcia, Negro Páez, Mirko Bertolucci, Caldú –cinc inicial-, Sandro Bertolucci, Molet.

ÀRBITRES: Massimo Mazzi i Joaquim Pinto (Portugal).

GOLS: 1-0, Marc Torra (10'); 2-0, Titi Roca (19'); 2-1, Molet (20'); 2-2, Molet (23'); 2-3, Mirko Bertolucci (38'); 3-3, Marc Torra (41'); 4-3, Titi Roca (43')

INCIDÈNCIES: Segon partit del Grup F de la Final a 6 de la Lliga Europea disputat al PalaLido de Valdagno.