Divendres, 29 de Març de 2024

El Reus Deportiu cau eliminat i no disputarà la Final a Quatre de la Copa Esports Penedès

Els roig-i-negres han perdut 8 a 3 a la pista del CE Noia Freixenet

21 de Setembre de 2013, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha perdut a la pista del Noia Freixenet

Al Reus Deportiu només li valia una victòria per poder ser a la final a quatre d'aquesta competició. En canvi els Noia necessitava puntuar, es a dir, o un empat o una victòria i l'equip de Sant Sadurní ha guanyat per 8 gols a 3 als roig-i-negres.

Els jugadors del Noia Freixenet han anat per feina. Eloi Mitjans, ha fet dos gols en els primers minuts de partit. Els reusencs han reaccionat i han tornat a establir la igualtat a l'electrònic. Xavi Costa, de penal, ha fet el primer i Joan Salvat, el segon.

Amb el 2 a 2 s'ha arribat als darrers minuts de la primera part on els jugadors de Ferran López han aprofitat per encaminar el partit. Al 21, Joan Feixas ha fet el tercer i uns instants més tard, Marc Julià, ha fet el quart de penal. Xavi Costa ha vist una targeta blava, però Marc Julià no ha pogut transformar la corresponent falta directa. Abans d'arribar al descans però, encara hi hagut temps d'un altre gol, el cinquè dels locals, de la mà de Pau Bargalló.

Amb el 5 a 2 s'ha arribat al final de la primera meitat. A la represa, Marc Ollé ha escurçat distàncies amb el tercer, però Pau Bargalló ha transformat la desena falta dels visitants. Amb el 6 a 3 els locals han rebut l'expulsió de dos jugadors: Jordi del Amor i Aleix Esteller i s'han quedat amb dos homes a la pista. Han sabut aguantar  i un cop reincorporats tots els efectius han rematat el partit. Joan Feixas i Marc Julià han fet els dos gols que han establert el 8 a 3 a l'electrònic.

Amb la victòria el Noia Freixenet es classifica per la Final a Quatre que es disputarà el proper cap de setmana. L'altre equip que els acompanyarà és l'HC Igualada, que tot i tenir pendent el partit contra el CP Vilanova, ja queda classificat. El primer i segon lloc del grup es decidirà  per la diferència de gols entre els dos equips.