El Reus Deportiu empata a la pista del Cerceda fent camí cap a Portugal

Els roig-i-negres empaten 3 a 3 i es mantenen tercers amb 16 punts

22 de Novembre de 2013, per Clàudia Bonet
  • Jordi Adroher, en una imatge d'arxiu

Clàudia Bonet

No ha passat ni un minut de l'inici de l'encontre que Albert Casanovas ha estrenat l'electrònic. Els reusencs han començat amb bon peu el partit, però les coses s'han anat complicant. Al minut 11, David Torres ha marcat pel Cerceda, tot tornant a establir la igualtat al marcador. Uns instants més tard, al 18, l'àrbitre ha xiulat un penal favorable als locals. Joan Manuel Grasas ha estat l'encarregat d'executar-lo i de fer pujar el segon gol de l'equip.

Sense que els reusencs tinguessin temps de pair-lo, David Torres ha marcat el tercer. Amb un minut el partit ha passat de l'empat al 3 a 1 a favor dels gallecs. A falta de pocs segons per acabar la primera meitat, els locals han realitzat la desena falta d'equip. En l'execució del tir directe, Jordi Adroher no ha aconseguit transformar-la. Amb el 3 a 1 s'ha arribat al descans.

En la represa, els roig-i-negres han sortit a canviar el tarannà de l'encontre. L'àrbitre, al minut 34, ha mostrat una targeta blava a José Ramón López per un cop de colze. En el tir directe, Albert Casanovas no ha fallat i ha tornat a posar els reusencs en el partit. Dos minuts més tard, ha arribat el gol de l'empat de la mà de Jepi Selva. Tot i que tant els gallecs com els reusencs han disposat de tir directe per les corresponents faltes d'equip, l'empat s'ha mantingut fins al final.

Els roig-i-negres viatjaran de Galícia a Portugal per disputar aquest dissabte, a les cinc de la tarda, el segon partit de la Lliga Europea, a la pista de l'UD Oliveirense.

CP Cerceda: Martín Barros, Gonzalo Pérez, Sergio Huelves, Juan Manuel Grasas i José Ramón López - cinc inicial – Juan Fariza, David Torres, Jacobo Maniñán.

Reus Deportiu: Roger Molina, Albert Casanovas, Xavi Rubio, Xavi Costa i Jordi Adroher - cinc inicial - Jepi Selva, Marc Ollé.

Àrbitres: Sergi Mayor i Daniel Villar.