Divendres, 19 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu segueix sense conèixer la derrota

Els roig-i-negres guanyen 6 a 2 al Monbus Igualada i sumen la quarta victòria consecutiva

03 de Novembre de 2013, per Clàudia Bonet
  • Jordi Adroher, en una acció atacant

Clàudia Bonet

Les coses no han començat bé per als reusencs. Al minut 5, Jaume Molas ha fet el primer per l'Igualada (Anoia) i dos minuts més tard Sergi Pla ha establert el 0 a 2 a l'electrònic. Amb el marcador en contra els roig-i-negres han buscat la porteria i Albert Casanovas l'ha trobat. Al minut 10, ha fet el primer per als reusencs.

Amb l'1 a 2, Sergi Pla i  Molas han iniciat un ràpid contraatac , un dos contra u amb Albert Casanovas en el que la intervenció de Roger Molina ha estat clau. Al 19, Jordi Adroher ha fet el gol que tornava a establir la igualtat a l'electrònic. A falta de segons pel descans, Sergi Pla i Jassel Oller han tornat a disposar d'un dos contra u, que, un cop més, Roger Molina ha aturat. Amb l'empat s'ha arribat al final de la primera meitat.

En la represa, els reusencs han trobat l'efectivitat de cara porteria i han sentenciat la remuntada. Jepi Selva ha disposat de la primera jugada clara del segon temps en un mà a mà amb Elagi, que finalment el porter ha aturat. Al 32, ha arribat la desena falta del Reus. En el corresponent tir directe Ton Baliu ha marcat però ha aixecat massa l'stic i el gol no ha pujat al marcador.

Un minut més tard, amb una combinació entre Jepi Selva i Xavi Costa ha arribat el tercer dels reusencs. Amb el marcador ja a favor, els roig-i-negres han anat a sentenciar el partit. Al 37, l'àrbitre ha xiulat un penal sobre Xavi Costa que Albert Casanovas no ha aconseguit transformar. Instants més tard, ha arribat la desena falta dels visitants i Jordi Adroher no ha fallat. Amb el 4 a 2, Roger Molina ha aturat un penal d'Oriol Vives.

En els últims minuts, el ritme del partit s'ha intensificat. Jassel Oller ha tallat un contraatac de Xavi Costa al mig del camp i ha vist una targeta blava.  En la falta directa, Jordi Adroher no ha pogut transformar-la. En la següent jugada, Albert Casanovas ha fet una falta sobre Sergi Pla i en l'execució del tir directe, aquest no ha pogut marcar. L'equip visitant ha vist una altra targeta blava, aquest cop per Ton Baliu per una falta dins l'àrea. En el penal, Xavi Costa no ha perdonat. Amb el 5 a 2, i uns últims minuts de molta intensitat, el mateix Costa ha fet el sisè i definitiu.

Els reusencs han hagut de remuntar un marcador en contra i lluitar fins l'últim moment, però finalment han pogut emportar-se els tres punts i sumar la quarta victòria consecutiva. El proper dissabte a dos quarts de 10 de la nit, els reusencs rebran el ERG Iserlohn al Palau d'Esports en el primer partit de la Lliga de Campions d'aquesta temporada.

Reus Deportiu: Roger Molina, Albert Casanovas, Joan Salvat, Xavi Rubio i Jordi Adroher -cinc inicial-. Marc Ollé, Xavi Costa i Jepi Selva.

Monbus Igualada: Elagi Deitg, Met Molas, Oriol Vives, Sergi Pla i Ton Baliu -cinc inicial-.  Jassel Oller, David Carles.

Àrbitres: Isaac Sanz i Juan José Prades.

Aquesta crònica rep la col·laboració del restaurant Ca la Peirona, carrer d'Angel Guimerà, 1 de Vilaplana.