Dijous, 18 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu suma tres punts més a la Lliga Europea

Els roig-i-negres han aconseguit una treballada victòria per 3 a 5 a la pista de l’UD Oliveirense.

23 de Novembre de 2013, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un partit de competició europea del Reus Deportiu

Clàudia Bonet

Jepi Selva ha marcat el primer gol pels reusencs i l’únic de la primera part de l’encontre. No hi hagut cap més moviment en el marcador fins a l’inici de la segona meitat. Emportar-se els tres punts de la pista de l’Oliveirense era important per seguir amb la bona dinàmica a la Lliga Europea i a la segona part ho han demostrat.

Albert Casanovas i Jordi Adroher han situat al Reus a 3 gols de diferència. Els portuguesos han estrenat l’electrònic, però Jepi Selva ha tornat a respondre pels reusencs. Amb l’1 a 4, la victòria començava a estar encaminada, però els locals han reaccionat i amb  pocs instants de diferència han marcat dos gols. 3 a 4 i amb encara tres minuts per endavant, les coses s’han complicat pels reusencs, però ha aparegut Xavi Rubio tot marcant el cinquè i definitiu. Amb el 3 a 5 s’ha arribat al final.

Amb la victòria els reusencs ja en porten dues de dues en aquest inici de la Lliga Europea. Per tant, sumen 6 punts i es situen primers de grup, a l’espera del que faci el Valdagno Italià a la pista de l’Iserlohn alemany. Els italians també van guanyar el primer partit (5-4) amb l’Oliveirense i si avui aconsegueixen una victòria, també obtindran 6 punts. Aquest altre partit del grup C es disputarà a les vuit del vespre a la pista de l’Iserlohn.  Després d’aquesta jornada, quedaran tres partits més per decidir quins seran els dos equips que passaran de ronda. Els reusencs els queden dos encontres a casa amb el Valdagno i l’Oliveirense i dos més a fora. Hauran de viatjar fins Alemanya a la pista de l’Iserlohn i a Itàlia davant el Valdagno.

El proper cap de setmana torna la lliga domèstica al Palau d’Esports. Els roig-i-negres rebran el Noia Freixenet diumenge a dos quarts d’una del migdia.

Aquesta crònica rep la col·laboració de Vinateria Tot Vi, carrer Roger de Bellfort, 39, de Reus.