Divendres, 26 de Febrer de 2021

Els alumnes que ho sol·licitin podran repetir l'examen de Matemàtiques de les PAU el proper 5 de juliol

La comissió coordinadora de les proves considera que no caldria tornar a fer l'examen però fa cas de la recomanació del Govern

21 de Juny de 2013, per ACN
  • Una estudiant realitzant un dels exàmens de les Proves d'Accés a la Universitat

     

L'examen de Matemàtiques es realitzarà el proper 5 de juliol de 17.00 h a 18.30 h i els alumnes s'hauran de presentar al lloc de l'examen mitja hora abans de l'inici de la prova. La presentació de sol·licituds serà a través del portal Accesnet els dies 1 i 2 de juliol. Els alumnes que hagin formalitzat la petició per repetir l'examen de Matemàtiques, si no es presenten en la data i hora en què han estat convocats, quedaran sense qualificació en aquesta matèria. Això significa que, si aquesta assignatura està matriculada com a Fase general, no tindran qualificació de les PAU i, per tant, tampoc nota d'accés. Si és de Fase específica, aquesta matèria constarà com a No presentada. Els tribunals i les aules d'examen estaran ubicats a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, i al campus de la UAB a Bellaterra. El lloc i les aules d'examen es podran consultar el dia 4 de juliol al web http://gencat.cat/universitats/pau

És la primera vegada en 23 anys que es dóna l'opció de repetir una prova de les PAU. Van ser 10.000 els estudiants que es van examinar de l'assignatura de Matemàtiques.

La comissió defensa que es va donar un "temps raonable" als estudiants

Malgrat fer cas de les recomanacions del Govern, la comissió coordinadora de les PAU de Catalunya ha volgut deixar clar a través d'un comunicat que l'examen de Matemàtiques va ser "elaborat, preparat i revisat seguint el procediment habitual" i que "un cop iniciada la prova, arran d'algunes concretes fetes des d'alguns tribunals, el responsable de la matèria va donar la instrucció de corregir la notació d'una variable d'una equació de l'enunciat del problema 1 de l'examen".

La comissió considera que la instrucció de la correcció de l'enunciat es va comunicar als tribunals "en un temps raonable", atès que hi havia 151 tribunals i 765 aules. A més, assegura que les pautes de correcció dels exàmens han tingut en compte aquesta circumstància i subratlla que "no consta que la recollida dels exàmens generés cap problemàtica especial en relació al temps disposat per part dels estudiants".

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics