Divendres, 19 d'Abril de 2024

Derrota del Reus B Cambrils davant la UE Figueres a Vilatenim

Dos gols dels gironins als 20 minuts de partit han condemnat el filial roig-i-negre

18 de Març de 2018, per Redacció
  • Instant del partit entre la UE Figueres i el Reus B Cambrils a Vilatenim

CF Reus

El Reus B Cambrils es desplaçava a Vilatenim amb l'objectiu d'abandonar una mala dinàmica de resultats amb dues derrotes consecutives, però no ha tret res de profit davant la UE Figueres. Dos gols dels locals als primers 20 minuts han condemnat els roig-i-negres, que tot i retallar distàncies a les acaballes, no han aconseguit puntuar.

Només iniciar el partit el conjunt dirigit per Albert Company ha rebut un gerro d'aigua freda. El local Feixas ha obert la llauna al minut 2 i 18 minuts tard, el blanc-i-blau Joan Pons ha ampliat l'avantatge amb una rematada des de la frontal de l'àrea. Els reusencs han reaccionat, però les oportunitats de gol d'Arjona i Sergei no han trobat porteria, i amb el 2-0 s'ha arribat al descans.

A la represa, el filial roig-i-negre s'ha bolcat en atac però tot i insistir, no ha trobat el premi fins als últims sospirs del matx. Al minut 86, Xavi Fabra ha superat al porter local Aroca, un gol què ha donat alè a l'equip i que fins al xiulet final de l'àrbitre ha intentat igualar el resultat sense sort.

Amb aquesta derrota a terres gironines, la tercera consecutiva, els del Baix Camp se situen a la dotzena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 41 punts, 14 per sobre de les posicions de descens. El pròxim dissabte, el filial rebrà la visita del Santboià, una nova oportunitat per abandonar la ratxa negativa de resultats.