El CF Reus Deportiu diu adéu a la Copa Catalunya

Els roig-i-negres han caigut derrotats per 1-0 davant el RCD Espanyol B

07 de Novembre de 2018, per Redacció
  • Carbonell controla l'esfèrica

CF Reus

El CF Reus ha perdut per la mínima (1-0) davant el RCD Espanyol B i cau eliminat en els quarts de final de la Copa Catalunya. El conjunt roig-i-negre ha estat superior en la majoria de trams del partit i ha gaudit de més ocasions de gol però els locals han marcat en una de les poques oportunitats que han tingut.

La primera part ha tingut un domini total roig-i-negre. Després d’uns minuts d’incertesa on el local Ángel ha estavellat la pilota al pal, l’equip de Xavi Bartolo ha controlat el guió de l’encontre gaudint de nombroses ocasions de gol. Karim Yoda ha protagonitzat les primeres accions de perill. L’extrem francès ha realitzat una internada per la banda dreta i la seva centrada l’ha rematat Rubén Enri enviant la pilota fora per molt poc. En la següent jugada, Yoda ha xutat de primeres des de dins de l’àrea petita i l’esfèric ha topat amb el pal de la porteria blanc-i-blava. A mesura que han avançats els minuts, el domini s’ha fet més evident. EL CF Reus ha gaudit de la possessió de la pilota buscant amb criteri les accions d’atac. Isaac Cuenca també ha estat protagonista en la vessant ofensiva. L’extrem reusenc ha estat a punt de marcar al minut 17. El futbolista només havia d’empènyer la pilota però un defensa local ha refusat la pilota. Els blanc-i-blaus s’han vist obligats a tancar-se al darrere i no han tingut pràcticament opcions.

De les botes de Vítor ha nascut una jugada assajada que gairebé acaba en gol. El migcampista portuguès ha servit de córner i Àlex Carbonell ha empalmat la pilota enviant l’esfèric per sobre del travesser. Per part de l’Espanyol B, la segona i darrera aproximació de la primera part ha arribat mitjançant Alberto amb una rematada de cap que ha sortit per la dreta de la porteria de Pol Freixanet. El segon temps ha estat més igualat i s’han vist menys ocasions de gol. Cuenca i Yoda han provat dos xuts que han sortit fregant el pal però finalment el primer en avançar-se en el marcador ha estat l’Espanyol B. Els blanc-i-blaus han marcat l’1-0 gràcies a un gol de cap de Max Marcet al minut 65 de partit.

Tot i rebre el gol, el CF Reus ha continuat totalment bolcat a l’atac. Al minut 72, Karim Yoda ha enviat la pilota fregant el travesser i al minut 80 Vítor Silva ha enviat l’esfèric al pal en un llançament de falta directa. Els roig-i-negres ho han intentat fins al final i inclús l'àrbitre no ha assenyalat penal en un parell de jugades molt dubtoses. Malgrat això, no han aconseguit empatar el marcador. D’aquesta manera, l’equip de Xavi Bartolo cau eliminat dels quarts de final de la Copa Catalunya.

El proper partit del CF Reus tindrà lloc dissabte 10 de novembre a les 4 de la tarda al camp del Cádiz CF.

Fitxa del partit

RCD Espanyol B (1): Adri, Benítez, Erik, Álex Salto, Genar, Oscar, Pau, Damià, Bojan, Alberto i Ángel. A la banqueta: Yari, Víctor, Nacho, Lluís, Manchón, Villahermosa, Nico, Max i Coro

CF Reus (0): Pol, Gaixas (Ayala 45'), Vítor Silva, Enri (Planas 74'), Ricardo Vaz (Iker 62'), Moore, Cuenca, Carbonell (Arjona 62'), Yoda, Tito i Guerrero (Martí Vilà)

Gols: 1-0 Max Marcet (65')

Àrbitre: Gerard Castellet Julià