El Reus acaba l’any amb una derrota contra el Noia

Els reusencs han perdut per 3 gols a 6 amb el Noia Freixenet al Palau d’Esports

20 de Desembre de 2015, per Clàudia Bonet
  • Raül Marín en una acció del partit

Clàudia Bonet

El Reus Deportiu no ha pogut amb un Noia Freixenet que s’ha avançat en el marcador i no ha deixat escapar la victòria. S’ha arribat al descans amb un 2 a 4, i tot i disposar de diverses ocasions, els reusencs ho han aconseguit capgirar el tarannà del partit. Amb el 3 a 6, el Reus es manté quart amb 21 punts, només dos més que el Noia, que escala fins a la cinquena posició.

Els reusencs han tingut l’ocasió d’estrenar l’electrònic amb un penal al minut 2, però Luís Gil ha aturat el tir de Coy. Ha estat Eloi Albesa qui, després d’una jugada al contracop, ha fet el primer gol del partit. Amb el 0 a 1, els visitants han pressionat l’àrea de Molina i el mateix Albesa ha protagonitzat diverses ocasions clares de gol. Al 8, els roig-i-negres han tornat a disposar d’un penal però Rubio ha enviat la bola fora. En el rebuig, Marín ha caigut fora de l’àrea i els àrbitres han xiulat una falta directa, que el mateix Marín ha acabat convertint amb l’1 a 1. L’empat ha durat ben poc, ja que Xavi Caldú al contraatac establia l’1 a 2, i instants més tard, al 13, Jordi Del Amor marcava les distàncies amb el tercer.

Els de Sant Sadurní, bolcats a l’atac, han pressionat la porteria de Molina reiteradament. Han aprofitat els primers minuts de desconcert dels locals per sentir-se còmodes a la pista. Al 21, Marc Ollé ha retornat als reusencs al partit escurçant les distàncies, però quan faltava menys d’un minut per arribar al descans, Eloi Albesa ha aprofitat una falta directa per acabar superant a Molina i establir el 2 a 4.

A l’inici del segon temps, els d’Enrico Mariotti han sortit més concentrats i s’ha vist reflectit en el ritme del partit. Al 31, Jordi Del Amor ha vist una blava per tallar una jugada d’atac fent caure Marín. En el tir de falta directa però, Luís Gil ha refusat el llançament de Marín. Els roig-i-negres no s’han rendit i han disposat de diverses ocasions, però el gol se’ls ha resistit. Amb la desena falta del Reus, ha arribat el cinquè del Noia de la mà d’Eloi Albesa, responsable de tres dels sis gols del seu equip. Amb el 2 a 5 en el marcador s’acostava el final del partit, però en els darrers segons encara hi ha hagut temps per a dos gols. El sisè del Noia, després d’una jugada entre Caldú i Esteller, que aquest darrer ha enviat al fons de la porteria de Molina, i una diana de Platero, enviant la bola a l’escaire de la porteria de Gil i tancant l’electrònic amb el 3 a 6 final.

El Reus acaba l’any amb mal peu, però es manté a la quarta posició amb 21 punts, dos més que el Noia Freixenet, que escala fins a la cinquena posició. El pròxim encontre dels roig-i-negres a l’OK Lliga serà el 9 de gener del 2016 a la pista de l’HC Igualada.

Reus Deportiu: Roger Molina, Joan Salvat, Matías Platero, Marc Coy i Raül Marín -cinc inicial-. Xavi Rubio, Marc Ollé i Marc Vázquez.

CE Noia Freixenet: Luís Gil, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Eloi Albesa i Arnau Xaus -cinc inicia-. Xavi Caldú, Ferran Rosa i Borja Ferrer.

Àrbitres: Rubén Fernández i Germán Sandoval.