Divendres, 19 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu deixa escapar la victòria en el darrer minut

29 de Gener de 2017, per Clàudia Bonet
  • Marín celebra el seu gol a la pista del Caldes

El Reus Deportiu La Fira no ha pogut aconseguir la victòria contra el CH Caldes, aquest dissabte. Els roigs-i-negres han empatat a 1 gol i trenquen la dinàmica de 4 partits sense perdre. Els homes d'Enrique Mariotti han vist com els locals igualaven el partit quan faltaven 4 segons perquè finalitzés.

La primera part ha acabat sense gols. Tot i això, els dos porters han hagut d'actuar en més d'una oportunitat i s'han transformat en el jugador més destacat. Al minut 16, Joan Salvat ha rebut la targeta blava i l'àrbitre ha assenyalat falta directa. Pedro Henriques, però, ha aturat el tir de Xavi Rovira.

En el primer minut de la segona part, Raül Marín ha fet el 0 a 1 de falta directa. En els últims minuts el Caldes s'ha bolcat en atac a la recerca de l'empat, fins i tot canviant el porter per un jugador. Finalment, els locals han aconseguit el seu premi quan faltaven 4 segons per al final, amb un gol de Pol Galbas que ha igualat el matx.

Amb aquest resultat, el Reus Deportiu La Fira es manté a la zona alta de la classificació de l'OK Lliga. El pròxim dissabte jugaran contra el Forte dei Marmi, al Palau d'Esports, en una nova jornada de la Lliga Europea.