El Reus Deportiu Miró s’imposa al Vic a l’OK Lliga catalana

27 d'Agost de 2019, per Redacció
  • Àlex Rodríguez ha estat un dels golejadors

Cedida

El Reus Deportiu Miró ha guanyat, aquest vespre, al Vic per 3 gols a 0 en el partit d’estrena de l’equip reusenc a l’OK Lliga Catalana. Al minut 18, Àlex Rodríguez ha marcat el primer gol. Cinc minuts després Marc Julià no ha pogut anotar el segon en una falta directa, però un minut després, al 24, César Carballeira ha aprofitat un penal a favor i ha fet el segon gol per al Reus. Al descans s’ha arribat amb l’avantatge roig-i-negre per 0 a 2 gols.

En la represa, al minut 29, Marc Julià ha fet el tercer gol. Àlex Rodríguez hauria pogut fer el quart gol reusenc en una falta directa però el marcador ja no s’ha mogut.

El pròxim partit del Reus en aquesta competició serà el pròxim divendres, 30 d’agost, al Palau d’Esports reusenc, davant el Voltregà.