Els roig-i-negres han guanyat per 2 gols a 3 a la pista de l'HC Igualada

24 de Març de 2015, per Redacció
  • Instant del partit entre Igualada i Reus

Cedida

Una primera meitat sense gols. Ni els reusencs ni els igualadins han aconseguit superar els respectius porters. Els roig-i-negres han disposat d'una ocasió a bola aturada, amb un penal, al minut 8, però Xavi Rubio no ha aconseguit transformar-lo. Sense cap moviment a l'electrònic han arribat al descans, on a part de la igualtat a l'electrònic, també s'ha vist en el joc: els igualadins han comès 6 faltes i els reusencs 5.

A l'inici del segon temps, els roig-i-negres han anat a desencallar el partit. Dos gols amb dos minuts, al 27 i al 28, un de Matías Platero i un altre de Xavi Costa han posat els reusencs per davant a l'electrònic. Al 34,  el mateix Costa ha eixamplat les distàncies amb el tercer.

Els locals han retallat amb un gol de penal transformat per Toni Baliu al minut 38. Els dos gols dels igualadins han estat a bola aturada. El segon l'ha fet Jaume Molas, deu minuts més tard, al 48, aprofitant el tir directe de la desena falta dels visitants. Les dues dianes han tornat a posar els igualadins dins el partit i han posat pressió al conjunt reusenc. Amb el 2 a 3 i quan faltaven pocs segons pel final, els d'Alejandro Domínguez han disposat d'una altra ocasió amb la desena falta dels locals, però Marc Ollé no ha pogut transformar el tir.

Amb el 2 a 3, els roig-i-negres sumen 45 punts i es mantenen forts a la quarta posició. Es distancien fins a quatre punts del cinquè classificat, el Moritz Vendrell, i fins a cinc del sisè, el CP Cerceda, que ha perdut 3 a 7 amb el FC Barcelona.  El pròxim encontre dels reusencs serà dissabte, a les nou del vespre, davant el conjunt blaugrana al Palau d'Esports.

HC Igualada: Elagi Deitg, Joan Muntané, Jaume Molas, Toni Baliu i Daniel López - cinc inicial -Albert Querol, Nil Garreta i César Vives.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Costa, Matías Platero, Jepi Selva i Marc Coy - cinc incial -  Marc Ollé, Xavi Rubio, Joan Salvat.

Àrbitres: José Juan Melero i Sergi Mayor.