Dissabte, 20 d'Abril de 2024

Lekic i Carbia donen oxigen al Reus

Els roig-i-negres aconsegueixen una treballada victòria per 2 a 0, en un matx on els jugadors més destacats han destacat Querol, Badia i Lekic

25 de Febrer de 2018, per Xavier Turu
  • Els roig-i-negres sumen 300 minuts sense encaixar cap gol

CF Reus

Artiz López Garai sortia amb el seu onze gairebé predilecte. Querol i Carbonell han estat les novetats a la gespa de l'Estadi Municipal. Els roig-i-negres han sortit tranquils i avisaven al minut 10 de partit, amb un xut de Querol. La pausa reusenca s'ha vist contrarestada per l'eufòria amb la qual ha sortit el conjunt sevillà. Els de Sevilla trepitjaven el camp ofensiu amb certa insistència durant els primers 15 minuts. Tot i això, la profunditat de Querol ha servit perquè el jugador reusenc tingués una gran ocasió per obrir el marcador. El davanter roig-i-negre ho intentava i era insistent en el joc ofensiu de l'equip del Baix Camp. A la primera part ha estat un dels jugadors més destacats. Mobilitat, rapidesa, desequilibri i lluita. Un retorn fantàstic pels esquemes de López Garai.

Paciència futbolística, però el gol es resisteix

L'equip de Luis García estava ben plantat sobre el terreny de joc i als reusencs els hi costava sortir amb la pilota controlada. Joc per les bandes amb Miramón i Yoda profunds i Querol, per l'altre banda, elèctric. El conjunt andalús, a mesura que avançaven els minuts, no sortia tant a l'atac i havia refredat l'embranzida inicial. El Reus ha començat a marcar el ritme del matx i s'ha començat a sentir més còmode. El perill que corria el conjunt de la capital del Baix Camp eren els possibles contracops del Sevilla Atlético. Sortien ràpids i amb poques passades es plantaven a l'àrea d'Edgar Badia.

Al minut 36, la persistència de Querol ha fet que després d'una recuperació a prop de l'àrea d'Ondoa, el davanter roig-i-negre caigués dins l'àrea i provoqués un penal. Gus Ledes ha estat l'encarregat d'executar el llançament des dels 11 METRES, però el seu xut l'ha aturat Ondoa. De mica en mica els roig-i-negres han anat guanyat protagonisme i a la fi dels primers quaranta-cinc minuts el ritme ha estat més català que andalús. Només faltava el gol, que en el primer temps s'ha resistit, fins i tot, des dels onze metres.

Lekic, entrar i complir

López Garai ha mogut la banqueta i ha fet entrar Lekic per Carbonell. El tècnic basc volia guanyar el matx i prescindia d'un migcampista i posava un davanter més. El futbolisita serbi acompanyava Máyor a la punta d'atac, amb les bandes per Querol i Miramón. Plantejament amb molts homes a la línia de dalt atacant. L'elecció del míster ha estat encertada. El davanter serbi ha dut l'alegria al Municipal amb un gran gol. Al minut 68, ha baixat la pilota amb el pit i ha xutat creuat a la porteria d'Ondoa.

El Sevilla Atlético ho ha intentat fins al final però l'equip de López Garai ha sentenciat al minut 93, amb un gol de Fran Carbia. Després d'un córner visitant, ha aparegut un ràpid contracop conduint per Lekic, Guzzo i, finalment, l'ex de la Pobla amb un xut creuat ha posat el 2 a 0 al marcador. Els roig-i-negres estan a vuit punts del descens i amb la treballada victòria s'allunyen una mica més de la zona de perill.

Fitxa tècnica

CF Reus: Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Menéndez; Gus Ledes, Juan Domínguez, Carbonell (Lekic 61’); Yoda, Querol (Carbia 86’) i Máyor (Guzzo 75’).

Sevilla Atlético: Ondoa; C. González (Gual 79’), J. Berrocal (Muñoz 34’), Konyk, Chacartegui; Yan Eteki, Fede S.; Pozo, Curro, Lara (Matos 67’); Carlos Fernández.

Gols: 1-0 Lekic (68’); 2-0 Carbia (90’+2’).

Targetes grogues: Pels locals Olmo (42’), Lekic (70’), Guzzo (80’) i pels visitants Muñoz (51’) i Carlos (87’ i 90’).

Àrbitre: Gorka Sagués Oscoz, del col·legi basc.

Incidències: Partit corresponent a jornada 28 de LaLiga123 disputat al Estadi Municipal de Reus amb la presència de 2.806 espectadors.