Dimecres, 24 d'Abril de 2024

Lekic torna el somriure al CF Reus

Després d'esforç i persistència en atac i solidesa defensiva, el conjunt d'Artiz López Garai aconsegueix una treballada victòria per 1 a 0 davant d'un equip punter de la categoria

14 d'Abril de 2018, per Xavi Turu
  • Lekic suma el seu setè gol de la temporada

CF Reus

El conjunt que dirigeix Artiz López Garai ha sortit a la gespa del Municipal amb ganes d'agradar-se. El domini de la possessió i la solidesa, han marcat els primers 10 minuts del matx. Les idees dels 11 futbolistes eres clares, profunditat per les bandes i fer servir l'esfèric per atacar i defensar. Lekic, per la seva banda, ha jugat a la perfecció d'esquena a porteria per despenjar pilotes altes i aconseguir segones jugades.

La primera bona combinació entre els davanters roig-i-negres ha arribat ben d'hora. Al minut 9, Yoda s'ha inventat una magnífica passada entre línies que ha deixat pràcticament sol a David Haro. El davanter reusenc ha estat a punt d'interceptar l'assistència però el porter Cifuentes ha estat ràpid i s'ha anticipat sense més problemes. La profunditat també ha estat clau durant els primers instats i, a diferència d'altres partits, la banda esquerra de l'equip de Garai ha guanyat més participació ofensiva. El Cádiz, un altre dels equips que ha passat per l'estadi i que amb molt poc poden generar perill, s'ha plantat amb rapidesa a la porteria d'Edgar Badia, però entre el porter català i la solidesa defensiva han evitat els gols visitants. López Garai ja va avisar durant la prèvia del fet que els andalusos eren molt verticals i amb poques passades podien generar perill.

Arribats a la mitja hora del matx, el ritme del conjunt català ha baixat i els d'Álvaro Cervera han guanyat presència a camp rival. El públic de l'estadi ha notat que l'equip ha necessitat el seu suport i han animat quan els roig-i-negres ho han necessitat. De nou, bona comunió entre equip i afició. Carbonell ha fet aixecar els socis i espectadors de les seves butaques després d'aconseguir un túnel al cercle central i una posterior passada entre línies a la que Lekic no hi ha pogut arribar per ben poc.

Tot i el tempteig de la possessió, l'ocasió més clara del primer temps l'ha tingut Olmo. Al minut 33, el gran capità ha trobat una pilota dins l'àrea, ha regatejat amb talent i ha xutat fregant el travesser. El Reus hi era, només ha faltat el gol. Les ganes, l'esforç i la paciència ja han fet de les seves sobre la gespa de l'Estadi Municipal durant el transcurs de la primera part.

Lekic creix una mica més a l'Estadi.

El desencert dels 45 minuts previs, s'han vist recompensats amb una gran jugada de Carbonell i, posteriorment, amb el gol de Lekic. Al minut 50, Carbonell ha engaltat un gran xut dins l'àrea rival i el seu refús ha caigut a les botes del davanter serbi que, sense pensar-s'ho dues vegades, ha col·locat la pilota al fons de la xarxa. L'atac i gol del Reus ha continuat amb un xut d'Haro i una jugada de potència del balcànic, que el porter rival ha desviat a córner.

Els roig-i-negres ha pogut aguantar les jugades atacants del Cádiz en els últims instants del partit i amb la victòria d'aquesta jornada se situen amb 44 punts i fan un pas més per aconseguir la somiada permanència.

Fitxa tècnica:

CF Reus: Edgar Badia; Miramón, Atienzam Olmo, Menéndez; Juan Domínguez, Gus Ledes, Carbonell (Tito 73'); Yoda, David Haro (Cámara 65') i Lekic (Máyor 80').

Cádiz CF: Cifuentes; Correa, Servando, Kecojevic, Brian; Álex, Garrido (Eugeni 71') , Romera (Carrillo 62'); Salvi, Álvaro i Jona (Aitor García 54').
Gols: 1-0 Lekic (50').

Targetes grogues: Pels locals Olmo (56'), Gus Ledes (63') i Lekic (72') i pels visitants Rober Correa (41'), Carrillo (65') i Álex (71').

Àrbitre: Víctor Areces Franco, del col·legi asturià.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 35 de Laliga123, disputat a l'Estadi Municipal amb la presència de 2.966 espectadors.