Divendres, 27 de Setembre de 2024

Nico Díaz s'erigeix en l'heroi inesperat en la victòria del Reus FC Reddis davant la Montanyesa

El lateral esquerre ha firmat un doblet en un Estadi municipal que s'ha convertit, una vegada més, en un fortí

24 de Setembre de 2023, per Aleix Pérez
  • Nico Díaz celebrant el seu doblet

Cedida

El Reus FC Reddis ha fet els deures i s’ha imposat per 2 a 0 a la Montanyesa. Marc Carrasco ha tornat a la defensa de 4, amb Xavi Molina i Andy Alarcón per a tapar l’única referència visitant.

El partit ha començat amb un xut llunyà de Víctor Oribe que ha impactat al pal de la porteria defensada per la Montanyesa. Tot i l'1-5-4-1 defensiu que han plantejat els visitants, una internada d’Alberto Benito ha permès a Nico Díaz al segon pal posar al davant els reusencs al minut 20. La segona diana també ha sigut obra del lateral esquerre, encara que qui ha donat l’assistència ha sigut Aitor Serrano després d’una gran ruptura a l’espai, a l’inici de la segona part. Després d’una primera part més contemporitzada, els equips han variat els esquemes i Jordi Oribe ha perdonat dues ocasions clares, mentre que el plantejament defensiu dels reusencs ha sigut una vegada més inexpugnable pels rivals.

L’entrenador del Reus FC Reddis, Marc Carrasco ha destacat “com hem dominat els diferents registres que ens ha exigit el partit”. També ha elogiat el bon partit de Miravent al mig del camp, i ha assegurat que “ens ha ajudat molt a guanyar les segones jugades que ens han proposat”.

S’acomiada el Reus FC Reddis de l’Estadi municipal, on els reusencs han obtingut dues victòries en dos partits, a causa d'un canvi de gespa que obligarà a l'equip jugar tres partits consecutius fora de casa. La data esperada pel retorn al camp és el 22 d’octubre.