L'equip reusenc guanya per 2 a 3 al camp del CFJ Mollerussa

22 de Setembre de 2024, per Reusdigital.cat
  • El conjunt reusenc celebra la victòria

Reus FC Reddis

Victòria en el darrer minut del Reus FC Reddis al camp del CFJ Mollerussa en el partit jugat aquest diumenge. Pol Benito ha donat el triomf als homes de Marc Carrasco quan semblava que l'empat seria el resultat final.

Alberto Benito ha marcat el primer gol de l'encontre el minut 17. A partir d'aquí, no hi ha hagut ocasions clares per cap dels dos conjunts fins que en el tram final de la primera part, els locals han igualat l'encontre amb un gol de Konu de penal. Encara hi ha hagut temps perquè el jugador del Reus FC Reddis, Torrents, fallés des dels onze metres un llançament de penal.

La segona part ha estat més vistosa i amb més gols. Només començar, el capità del Reus FC Reddis, Xavi Jaime, ha fet pujar l'1 a 2 després d'un rebot de la defensa.

Al minut 73 els locals han empatat el partit. I quan semblava que el resultat final seria l'empat, ha aparegut Pol Benito per anotar el 2 a 3 i fer esclatar d'alegria a la plantilla roig-i-negra.