Divendres, 19 d'Abril de 2024

Remuntada del Reus amb premi

Els reusencs guanyen per 7 gols a 5 i s’asseguren ser caps de sèrie als quarts de final de la Lliga Europea

05 de Febrer de 2017, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu La Fira s'ha classificat com a primer de grup per disputar els quarts de final de la Lliga Europea

Clàudia Bonet

• Clàudia Bonet

El Reus Deportiu La Fira es classifica com a primer de grup per disputar els quarts de final de la màxima competició europea. Els reusencs han remuntat un marcador advers i han aconseguit imposar-se per 7 gols a 5 davant un Forte dei Marmi que els ho ha posat difícil. L’eficàcia dels roig-i-negres en la segona meitat els ha permès la remuntada.

L’inici del partit ha estat intens. Els visitants s’han avançat amb un gol de Gaston de Oro al minut 7 però la reacció dels reusencs ha estat immediata. Raül Marín, en la següent jugada, s’ha plantat davant de Gnata i ha tornat a establir l’empat. Tot i així, la igualtat en el marcador no ha durat gaire, ja que Enric Torner, instants més tard, amb una jugada per la banda dreta ha enviat la bola al fons de la porteria d’Henriques.

Amb l’1 a 2, els reusencs han disposat d’un penal per una falta sobre Torra, però Casanovas no l’ha pogut transformar. El Forte ha agafat distàncies amb dos gols en un minut, una diana de Marco Pagnini i una de Davide Motaran. Els italians arribaven amb facilitat a l’àrea reusenca i han sabut aprofitar les ocasions que han tingut. Al minut 20, els visitants han comès la desena falta i Raül Marín ha transformat la directa amb el 2 a 4. Abans del descans, Joan Salvat, amb una bona combinació amb Platero, ha escurçat les distàncies establint el 3 a 4.

A la segona meitat ha arribat la remuntada

En la segona part, els reusencs han sortit amb molta intensitat i creant perill a l’àrea rival. La persistència dels roig-i-negres s’ha vist recompensada. Al 27, Marc Torra ha transformat un penal tornant l’empat a l’electrònic i al 37, Raül Marín avançava per primer cop al seu equip fent efectiu un tir potent.  L’avantatge dels d’Enrico Mariotti ha estat efímer, ja que en la següent jugada els reusencs cometien la desena falta i Gonzalo Romero transformava la directa amb el 5 a 5.

S’ha arribat als darrers minuts de partit amb la igualtat a l’electrònic. Al 44, Raül Marín tornava a aparèixer per transformar una directa, corresponent a la quinzena falta dels visitants, amb el sisè gol dels reusencs i el seu quart gol de la nit. Ha rematat la remuntada Àlex Rodríguez, quan faltaven tres minuts pel final, amb el 7 a 5 definitiu.

Els reusencs es classifiquen pels quarts de final de la Lliga Europea com a primers del grup C. El pròxim partit dels d’Enrico Mariotti  a l’OK Lliga serà dissabte que ve, a les nou del vespre al Palau d’Esports, davant l’HC Igualada.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Marc Torra i Raül Marín – cinc inicial – Àlex Rodríguez, Joan Salvat, Sergi Torné.

Forte dei Marmi: Riccardo Gnata, Davide Motaran, Alberto Orlandi, Marco Pagnini i Gaston de Oro – cinc inicial – Elia Cinquini, Enric Torner, Gonzalo Romero, Roberto Maggi.

Àrbitres: Paulo Rainha i Rui Torres.