Sort desigual per als equips femení i masculí del Reus Deportiu

El femení cau contra el CB Prat, però el masculí venç in extremis el Valls

03 de Maig de 2021, per Redacció
  • Un instant del partit del masculí roig-i-negre contra el Valls

El Sènior Femení A de bàsquet del Reus Deportiu ha caigut derrotat davant del CB Prat per 46-62 en la cinquena jornada de la 1a Catalana femenina. No ha estat un partit per emmarcar per les jugadores reusenques, perquè s'han produït errors en els tirs i passades, el que ha provocat diversos contraatacs de les rivals, i han tingut poca agressivitat en defensa, claus de la derrota.

El Sènior masculí A per la seva banda, s'ha emportat el partit contra el CB Valls, in extremis, per 74-71. En un partit molt igualat, a l'últim minut del segon període s'ha registrat un parcial de 8-2 favorable als roig-i-negres que ha situat un empat a 38 al marcador al descans.

Al final del partit, ha estat a l'inrevés, ja que un parcial vallenc de 0-5 ha situat l'empat a 71 al marcador a falta de 8 segons per finalitzar l'encontre, però un 2+1 d'Ernesto Orellana ha col·locat el 74-71 final i la victòria s'ha quedat a Reus.