Un final inesperat deixa el CF Reddis sense puntuar

11 d'Abril de 2021, per Jordi Garcia Arnau
  • Imatge del partit entre el CF Reddis i l'Altafulla

Jordi Garcia Arnau

Si fa dues setmanes el CF Reddis començava el Torneig de Segona Catalana amb una victòria al camp del Roda de Berà per 1 a 2, en aquesta jornada, l’equip reusenc ha vist com l'Altafulla li prenia els tres punts en els últims minuts de partit per idèntic resultat.

S'ha avançat a la primera part el conjunt del Baix Gaià amb un bonic gol, al minut 18. El Reddis ha reaccionat i ha dominat territorialment el partit aconseguint fer alguna bona ocasió de gol que no ha fructificat. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 0 a  1.

Amb més ganes ha sortit el conjunt blanc-i-blau a la segona part. Els atacs dels homes de Víctor Tenor han sovintejat i arribat la millor ocasió al minut 75. Però s’ha hagut d'esperar fins al minut 81 per veure com el domini del Reddis es transformava en gol. Ha estat Allan qui, amb gran serenitat, ha engaltat un bon xut des de la frontal de l'àrea per fer l'empat a 1 gol.

Tot feia pensar que el CF Reddis encara tenia temps per acabar de capgirar el marcador i aconseguir la victòria, però en un contraatac de l'Altafulla arribava un altre gran gol dels de Baix Gaià per situar l'1 a 2, al minut 86.

Aquest ha estat el segon partit que el CF Reddis ha jugat a casa en aquesta atípica temporada 2020/21 i tots dos han acabat en derrota. Curiosament, cap dels dos que s'han jugat a fora, s'ha perdut.

Els nombrosos aficionats que aquest dissabte han anat al camp del CF Reddis han pogut veure el nou marcador electrònic. Llàstima que la seva estrena no ha estat gaire bona.