Divendres, 19 d'Abril de 2024

Llorenç Gómez, millor jugador de futbol platja d'Espanya

Així s'ha decidit en el IV Campionat de Seleccions Autonòmiques celebrat aquest cap de setmana a Almeria

19 de Juliol de 2013, per Redacció
  • Llorenç Gómez

Llorenç Gómez León ha estat escollit millor jugador del IV Campionat de Seleccions Autonòmiques de Futbol Platja. El jove de Torredembarra ha tornat a demostrar una vegada més la seva qualitat tècnica i la seva capacitat tàctica al capdavant de la selecció catalana.

Llorenç ha aconseguit portar l'equip català fins a les semifinals, on ha caigut davant de la selecció murciana per 8 a 7. En el primer quart, els catalans han dominat però no ha quedat prou palès al marcador, que ha arribat al primer descans amb un ajustat 4 a 3 a favor de Catalunya. A la represa, Múrcia ha igualat el resultat dominant el joc d'aquest temps. El darrer període ha estat el més apassionant amb alternatives en el marcador, disputes arbitrals, i grans intervencions dels porters, i del mateix Llorenç qui ha protagonitzat un gran partit i amb diverses ocasions ha estat a punt de portar el seu equip a la victòria i a la final del campionat. De fet, 4 dels 7 gols aconseguits han estat obra del torrenc.

Tampoc ha passat per alt l'actuació de l'internacional Llorenç en la resta de partits que han portat els catalans a aquesta darrera fase. Autor de gran quantitat de dianes i gran generador d'ocasions, el de Torredembarra, acompanyat d'un gran combinat català dirigit pel també torrenc Jordi Girol, s'ha endut la victòria davant de les seleccions de Galícia i Castilla la Mancha. El títol del campionat l'ha aconseguit la selecció andalusa.