Divendres, 27 de Setembre de 2024

Olla barrejada

20 de Novembre de 2013, per Txell Granados

Ha arribat el fred, cosa que vol dir que és temps de sopes, escudelles... Com fem, però, l’olla barrejada? Doncs agafem una olla gran, l'omplim amb aigua i hi anem posant tots els ingredients per fer el brou. Haurem d’utilitzar la mateixa recepta per aconseguir que Catalunya sigui un nou estat d’Europa. Cal anar fent  bullir l’olla a foc lent; però, si els ingredients són variats i de qualitat, l’olla barrejada sortirà bona.

Per això, és important que tots els col·lectius de la nostra societat que vulgui aquest nou estat així ho manifesti públicament. En general, oblidant-nos del PSC, la gent -partidaris o no de la independència- ja ha sortit de l’armari, però sempre hi ha alguna excepció, com és el cas dels esportistes que, segons el meu criteri, intenten navegar entre dues aigües per no fer-se enemics en un món on convenen espònsors, subvencions i esdevenir internacional. Alerta, però, perquè hi ha un perill! Si fem un àpat sense massa sal ens pot sortir ensopit, cosa que farà que tastem altres menjars o sabors que ens puguin agradar més i, a la llarga, potser triarem consumir un altre tipus de producte per al nostre temps d’oci.

Així doncs, mentre fem bullir l’olla, podem anar corregint la sal i, si convé, fins i tot podem deixar coure l’olla cinc minuts més. L’important no és el temps que triguem a fer bullir l’olla -tot i que tampoc cal fer-la bullir més del necessari- sinó que al final hem d’aconseguir un plat excel·lent que agradi a tots els paladars. I perquè això succeeixi hi ha un ingredient que no podrem incloure en cap cas: el de la corrupció. Per últim, un consell! Abans de menjar aquest àpat, espereu-vos un minut per no cremar-vos, ja que convé notar totes les textures i tots els sabors abans de pronunciar-nos sobre aquest menjar acabat de fer i precipitar-nos seria un error.  Bon profit!

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Bon profit?  21 de Novembre de 2013

Quin nivell, vinga parlar per parlar.

Opinadors de pa sucat amb oli...

Reportatges