Dilluns, 30 de Novembre de 2020

Pel Reus que volem

28 d'Agost de 2019, per Andreu Martín

El mes de setembre és a tocar i això significa l’inici d’un nou curs polític que, en aquesta ocasió, pràcticament coincideix amb l’arrencada d’un nou mandat en què el PSC, la tercera força més votada a la ciutat a les eleccions del passat mes de maig, serà el principal grup de l’oposició. Els sis regidors del grup municipal, junt amb les persones que representen el PSC als consells d’administració de les empreses municipals i altres organismes, seguirem exercint, com sempre hem fet, una tasca rigorosa, responsable (i sense demagògia) de fiscalització i de control de govern, però també de suggeriments, de propostes i de suport a tot allò que suposi un benefici per a la nostra ciutat.

Ens comprometem a fer crítica constructiva i acompanyar-la, sempre, d’alternatives i solucions. A treballar incansablement per tirar endavant els nostres compromisos amb la ciutadania en qüestions clau com la reactivació econòmica, l’educació, l’habitatge, les polítiques socials, de salut i mediambientals, que és el que dóna sentit al nostre treball diari. Dedicarem tots els nostres esforços per transformar la ciutat, per fer-la més igualitària i més justa. Treballarem amb convicció per donar resposta a les inquietuds de la ciutadania, des de la justícia social, la igualtat i la solidaritat.

Vetllarem per garantir el màxim benestar de tots els reusencs i reusenques. I per aconseguir-ho, ja hem començat un procés de treball per definir les línies estratègiques d’acció per als propers quatre anys, i que donarem a conèixer públicament. Ens agradaria que aquest projecte fos compartit amb totes les persones que, com nosaltres, les socialistes, enteneu la ciutat com l’espai d’excel·lència on es contribueix a la convivència real entre les persones, a la plenitud de la ciutadania, on totes i tots puguem desenvolupar els nostres propis projectes de vida, al mateix temps que aportem al conjunt el millor de nosaltres mateixos. Un espai per a construir relacions humanes de proximitat, cuidar dels més febles, educar els més joves i garantir una elevada qualitat de vida.

La reedició del pacte que va configurar el govern durant el passat mandat ho fa difícil. Els grups que l’integren ja han fet palès abastament que la seva prioritat no són les persones i res no fa pensar que en aquest mandat les coses canviaran. Arrenquem el mandat amb un govern continuista que no ens porta enlloc, amb una reedició d’una fórmula que, com ja s’ha demostrat, tindrà greus conseqüències pel futur immediat de la ciutat, que ha d’assumir reptes molt importants. És per això que, des d’aquest espai, fem una crida a tots els reusencs i reusenques que us identifiqueu amb l’ideari socialista, perquè treballeu amb nosaltres, aporteu les vostres idees i suggeriments, exposeu els vostres problemes del dia a dia i, d’aquesta manera, construir una alternativa comuna, engrescadora, il·lusionant.

Hi ha molts temes que en aquests moments requereixen una alternativa amb un suport ampli: les properes actualitzacions de les ordenances i del pressupost, el pla d'acció municipal, accions contra la segregació escolar, els serveis de salut... I és molt important l’aportació que podem fer des de l’oposició en aquest sentit, per aconseguir una ciutat per viure millor, per treballar millor, per gaudir més i per avançar més.

Vosaltres hi teniu molt a dir. Pel Reus que volem.

Andreu Martín és el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Amargura de vermut  02 de Setembre de 2019

¿¿¡¡Ni fu, ni fa...!!??

Totalmente de acuerdo con el comentario del socialista. El socialismo es algo que ha pasado a la historia, por fu forma de hacer en el futuro, y el presente. Solo piensan en gastar el dinero público, crear puestos de trabajo para sus colaboradores que no pegan ni sellos, sin crear riqueza, o sea, puestos de trabajo.
No sé que es lo que quieren estos socialistas, son feministas? son liberales? son demócratas? quieren la igualdad? Que cojones quieren??

socialista  28 d'Agost de 2019

empiezas mal

Eres oposición porque no has sido capaz de negociar con los grupos independentistas que tienen como prioridad gastarse el dinero en plásticos amarillos (entiéndase la metáfora). Si te hubiesen dejado, lo habrías hecho como ha pasado en muchos municipios catalanes , vendiendo las ideas socialistas al mismo diablo político. Esta "redacción" de primero de carrera, sin mojarse ni la uña del pie, es como no decir nada. Para mí , descartado y decepcionado.