Dijous, 28 de Març de 2024

Primer pas per revalidar el títol europeu

El Tecnol Reus guanya per 6 gols a 3 el Noia Freixenet gràcies a una molt bona primera part

27 de Maig de 2010, per Redacció
  • El Tecnol Reus ha jugat de blanc aquesta tarda

Xavier Pinyol

El partit s'ha iniciat amb un Tecnol Reus ben posicionat en defensa i amb clares intencions ofensives, que ha disposat de les millors ocasions per obrir el marcador. Mirko Bertolucci i Negro Páez han tirat amb perill a la porteria contrària diverses vegades, però s'han trobat amb les intervencions del porter del Noia Puigbí. El premi al bon joc dels reusencs ha arribat al minut 16, quan Sandro Bertolucci, que prèviament havia sortit, ha fet un fort tir des de mitja pista que ha sorprès el porter.

Aquest gol ha esperonat els roig-i-negres, que s'han fet dominadors del partit. Fruit d'això, ha arribat el segon gol, obra de Mirko Bertolucci després de rematar en segona instància un penal comès sobre Jordi Molet. El Noia Freixenet ha pogut entrar de nou al partit amb un tir de penal de Guillem Cabestany, però Roger Molina, amb el cos encara fred, ha fet una gran aturada. Molina ha ocupat la porteria reusenca per la targeta blava que ha rebut Guillem Trabal.

El joc s'ha tranquil·litzat i semblava que s'arribaria amb aquest resultat a la mitja part. Però un minut abans d'anar als vestidors, Jordi Molet ha realitzat una bonica jugada en solitari que ha acabat amb la bola dins la porteria de Puigbí. El 3 a 0 premiava l'actitud dels homes d'Alejandro Domínguez i no feia pensar en grans patiments.

Però al Tecnol Reus li agrada donar ensurts. Així ho ha demostrat sortint a la segona part sense la intensitat necessària per un partit d'aquestes característiques. Guillem Cabestany ha retallat distàncies dues vegades, als minuts 33 i 35, i l'emoció ha tornat a l'encontre. Quan pitjor ho estaven passant els reusencs i després d'una falta directa fallada pel Noia Freixenet, Xavi Caldú ha donat aire a l'equip amb un altre gol en una jugada de contraatac.

Eren els minuts més bojos del partit amb oportunitats a les dues porteries. Bargalló ha tornat a retallar distàncies al minut 45 i ha fet que els reusencs haguessin de patir els últims cinc minuts per no perdre els tres punts. Quan més nervis hi havia a les files roig-i-negres, a falta d'un minut per acabar, han aparegut les virtuts ofensives de Xavi Caldú. El jugador roig-i-negre ha transformat dues faltes directes i ha sentenciat un encontre que podia haver estat en mans del Tecnol Reus molt abans.

El conjunt reusenc jugarà aquest divendres, a les 6 de la tarda, el segon partit de la Final a Sis contra el Roncato Vic, amb la retransmissió en directe de Punt 6 Ràdio i Canal Reus TV. En el partit que s'ha disputat de l'altre grup, el Sorli Discau FC Barcelona i el Porto han empatat a 4, un resultat que deixa molt oberta la competició.