Primera derrota de la temporada del CF Reddis

25 de Novembre de 2013, per Redacció
  • El CF Reddis, en una imatge d'arxiu

Cedida

El CF Reddis va perdre, aquest dissabte, el primer partit de la temporada davant la Cava (Baix Ebre) per 1 gol a 2. Abans de començar el partit, els jugadors locals van sortir amb una samarreta de suport al company Pol Pérez, que ha patit una lesió que el mantindrà diversos mesos allunyat dels terrenys de joc.

Durant la primera part, el Reddis no va saber aprofitar el vent a favor. Tot i dominar, els blanc-i-blaus van crear poc perill sobre la porteria contrària. La falta de precisió, per culpa del vent, i la manca de profunditat van caracteritzar un primer temps en el qual els visitants es van limitar a defensar-se sense gaires dificultats.

En una jugada desafortunada, Víctor Iranzo, es va fer el 0 a 1 en pròpia porteria després d'intentar rebutjar un xut de Callarissa, al minut 27. L'alegria dels visitants va durar poc temps, ja que un parell de minuts més tard l'àrbitre assenyalava un penal a favor del Reddis per unes mans d'un defensor de La Cava. Víctor Garrido va ser l'encarregat de fer el llançament i fer pujar l'empat a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la represa, i amb el vent en contra, el CF Reddis es va trobar més dificultats per buscar la porteria contrària. En canvi, els visitants, en una de les seves poques aproximacions, aconseguien fer l'1 a 2 al minut 62, mitjançant Ferran. La reacció del Reddis va arribar a partir del gol visitant. Els reusencs van començar a dominar amb més insistència i les jugades de perill van ser continuades. Però tot i el bon joc i les nombroses ocasions locals, el marcador ja no es va moure, i el Reddis va perdre la condició d'invicte en la dotzena jornada.

El proper cap de setmana, el CF Reddis viatja fins a Bítem per enfrontar-se al Remolins. L'equip tortosí s'ha situat en aquesta jornada en segona posició gràcies a l'ensopegada del Gandesa.