Dijous, 25 d'Abril de 2024

Reus acull la primera fira de coca amb recapte

L'objectiu és posar en valor aquest producte típic del Camp de Tarragona

26 de Setembre de 2013, per Georgina Giné
  • Joan Cabré, Isaac Sanromà, Pere Martorell i Isaac Albesa, impulsors de la Cocada

    Georgina Giné

La plaça d'Evarist Fàbregas, un espai ampli, permetrà realitzar aquest esdeveniment ja que es troba connectat amb els principals eixos de vianants i fluxos comercials. A més, s'ha escollit l'últim cap de setmana de setembre, un cop s'han acabat les Festes de Misericòrdia. L'organització creu que és una època ideal per un esdeveniment a l'aire lliure.

En total, hi seran representats nou forns de la comarca que oferiran coca de recapte i les seves variants, elaborades seguint la fórmula tradicional. El visitant podrà degustar les coques adquirint el pack que ofereix l'organització.

Per 9 euros es podrà gaudir de tres racions de coca a triar entre l'assortit exposat, una copa, un portacopes i un tast de vins del patrocinador de l'esdeveniment, el Celler De Muller. A més, s'ofereix la possibilitat d'adquirir els diversos tastos a preu individualitzat. La degustació de coca valdrà 2,5 euros, igual que la copa, el portacopes i el tast de vins.

El president del Gremi de Forners del Baix Camp, Joan Cabré, ha assenyalat que s'ha de reivindicar el sector del pa, ja que "cada dia estem més malament perquè la venda d'aquesta productes es realitza, cada cop més, en altres tipus d'establiments".

La fira vol ser un nou atractiu lúdico-comercial per la ciutat. Divendres, a dos quarts de 9 del vespre, es comptarà amb l'actuació de Joan Reig i Refugi. Dissabte al matí serà el torn del grup de gralles Canya d'Or de luxe; i dissabte a la tarda, la fira serà l'escenari de la trobada d'Esbarts Infantils del Baix Camp.

El bateria dels Pets, Joan Reig, serà l'encarregat d'inaugurar el certamen. La fira tindrà lloc el divendres 27, de 6 de la tarda a 11 de la nit; i el dissabte 28, d'11 del matí a 2 del migdia i de 6 de la tarda a 11 de la nit.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Òbol  27 de Setembre de 2013

Molt....

...bona iniciativa. És trist veure com la pizza, d´origen italià, és tan popular aquí, a casa nostra, quan nosaltres tenim la coca de recapte de tota la vida,.