Dijous, 25 de Juliol de 2024

Afectacions al trànsit amb motiu de l'enjardinament de la plaça de Pompeu Fabra

Les obres es fan amb motiu del nou centre comercial

05 d'Octubre de 2015, per Redacció
  • Les afectacions al trànsit són per les obres de Metrovacesa

    Cedida

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquest dimarts, 6 d’octubre, es portaran a terme els treballs d’enjardinament de la plaça de Pompeu Fabra. Els treballs, que comportaran afectacions al trànsit, van a càrrec de l’empresa constructora del centre comercial La Fira.

Els treballs es desenvoluparan entre les 8 del matí i les 8 del vespre, i obligaran a inhabilitar el tram sud del carril interior de la rotonda per a la descàrrega de material a l’interior de la plaça. Puntualment s’aturarà el trànsit. L’accés a la rotonda per la riera de Miró passarà de dos a un carril per garantir una velocitat de circulació lenta però constant.

Els treballs d’enjardinament de la plaça de Pompeu Fabra i, posteriorment, de la mitgera de l’avinguda de Sant Jordi, els realitzarà i aniran a càrrec de l’empresa constructora del centre comercial, seguint els criteris tècnics i el disseny realitzat pel servei municipal de Jardineria.

La tipologia de vegetació de la plaça està condicionada per l’accés subterrani a l’aparcament. Les plantacions que s´hi poden fer són de poc pes i poques arrels. Shi plantaran whasingtònies i ceibes -la mateixa tipologia d’arbres que hi ha a la mitgera de l’avinguda de Marià Fortuny-, així com una franja perimetral de gespa i una gran grup de rosers. La jardineria de l’avinguda de Sant Jordi tindrà el mateix disseny del tram ja urbanitzat.

Vegetació reutilizada en d'altres espais

El maig de l’any passat, amb motiu de la construcció dels accessos a l’aparcament del centre comercial, es va extreure la vegetació que hi havia a la plaça de Pompeu Fabra per replantar-la en altres indrets de la ciutat. La rotonda de l’avinguda de Bellissens, davant del palau de fires, va acollir la major part dels elements.

Atres indrets on es va reubicar són les dues rotondes situades a l´avinguda del doctor Josep Laporte, davant l’Hospital de Sant Joan, i la rotonda situada a tocar del Mas de les Ànimes, a l'avinguda de Falset. També es va aprofitar per completar l’enjardinament, omplint espais buits d’altres zones, com dues rotondes de l’avinguda del president Macià i de l'avinguda de Marià Fortuny.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges