Dissabte, 12 d'Octubre de 2024

DomSpain participa en la reunió del projecte europeu 'Gelaton the Road' a Viena

La propera trobada de la iniciativa serà a Reus el març de 2025

26 de Setembre de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge del certamen celebrat a Viena

    Cedida

Del 23 al 26 de setembre, l’equip de l’organització reusenca DomSpain va participar en la reunió del projecte europeu 'Gelaton the Road', celebrada a Viena (Àustria). La trobada va incloure un programa ple d’activitats, destacant les jornades de debat sobre el futur de la iniciativa relacionada amb els gelats artesans i la seva implementació als països participants, entre els quals DomSpain és el soci espanyol.

A més, durant els tres dies de la reunió, els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer millor la ciutat i gaudir d’una selecció de gelats innovadors, incloent sabors com stracciatella amb espirulina i virutes d'or, flor de saüc i cava.

La propera trobada de 'Gelaton the Road' tindrà lloc el març de 2025 a Reus. Abans d’això, se celebrarà la fira i concurs de gelat artesà a Reus, un esdeveniment obert a tota la ciutadania. Els assistents podran tastar una gran varietat de gelats, participar en tallers de cuina i formació, així com visitar un museu dedicat a la història del gelat, entre moltes altres activitats.

Des de DomSpain s’insta a tots els artesans gelaters de Catalunya i Espanya a unir-se al projecte. Els participants tindran accés a diverses activitats, com formar part d’una ruta europea de gelats artesans, participar en la fira i concurs de Reus, i rebre distintius europeus de qualitat, entre d’altres beneficis. Per a més informació, poden contactar al correu electrònic info@domspain.eu.

 

Sobre 'Gelaton the Road'

 

El projecte 'Gelaton the Road' neix amb la intenció de fomentar el reconeixement dels productes locals i potenciar la sostenibilitat en el sector del gelat artesà. Amb la utilització de matèries primeres de qualitat que respectin el medi ambient com a premissa, aquest concurs internacional de gelats promet ser una oportunitat única per als gelaters d’arreu del món per compartir coneixements, explorar noves tècniques i demostrar la seva habilitat en la creació d’obres mestres gelateres.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges