Dimarts, 09 de Març de 2021

Junts per Reus promet un xec nadó bescanviable per productes en comerços de la ciutat

Amb la mesura es vol donar suport 'a les famílies i a les botigues' locals

20 de Maig de 2019, per Redacció
  • Pellicer, amb integrants de Junts per Reus

    Cedida

La candidatura de Junts per Reus ha anunciat noves propostes electorals. D'aquesta manera, la formació encapçalada per Carles Pellicer ha avançat la creació d’un xec nadó per als nounats del municipi, una mesura amb el doble objectiu de "reforçar les polítiques socials del municipi (especialment les de família) i la de foment del comerç local, atès que l’ajuda de l’Ajuntament anirà vinculada a unes despeses específiques a realitzar en comerços reusencs", s'ha subratllat. La mesura, s'ha precisat, s’emmarca dins les "polítiques socials" que Junts per Reus "ja ha anat desenvolupant des de l’Ajuntament en els darrers anys i s'impulsarà en el proper mandat municipal per afavorir les famílies" de la ciutat.

A través d'un comunicat, s'ha exposat que Junts per Reus "és conscient de la importància del naixement d’un nou fill o filla en una família, el que genera una despesa important per als pares". Per això, s'ha subratllat, la proposta "permetrà afrontar millor les despeses generades per un nounat". Els beneficiaris d’aquesta proposta seran les famílies empadronades a Reus, amb residència efectiva en el municipi i en les quals s’hagi produït una variació a la unitat familiar amb el naixement d’algun nounat.

El xec que rebran les famílies serà bescanviable únicament en els comerços de Reus que participin de la iniciativa i servirà "únicament" per a l’adquisició de productes per la criatura, ja siguin d'alimentació, higiene, roba, farmàcia, o articles complementaris. El fet de lligar les polítiques socials de família amb el comerç "és un dels pilars de la mesura i Junts per Reus es compromet a obrir un diàleg amb les associacions comercials per valorar com implementar l’ajuda, de manera que el comerç local hi prengui part".

Altres mesures

Les polítiques socials vinculades amb la família de Junts per Reus també inclouen "la millora i creació d’espais i parcs infantils i de descans per a famílies", així com la creació de "preus específics" per facilitar l'accés de les famílies als espais esportius, culturals i d’oci municipals amb una tarifa especial.

Finalment, l’alcaldable de Junts per Reus, Carles Pellicer, s’ha compromès a dur a terme un Pla de suport a les famílies amb la participació de les associacions implicades, per complementar i ordenar els ajuts en un Pla integral.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics