•

•

•

•

El primer ensurt del CF Reus ha arribat al minut 6 quan el visitant Ander Vitoria ha xutat la pilota fora, després de rebre l'esfèrica provinent d’un rebot dins l’àrea reusenca. Tot i això, l’àrbitre ha determinat que era fora de joc. Mentre, el partit ha transcorregut amb molt de control per part dels dos equips. El CF Reus ha buscat les ocasions a través dels dos puntes, Agudo i Àlex López, però gradualment el conjunt andreuenc s’ha fet fort amb el domini del mig del camp, sense tampoc inquietar Àngel Blasco.

En els primers 20 minuts, la millor oportunitat l’ha tingut el Sant Andreu amb un xut de falta de Mouriño. La primera aproximació seriosa del CF Reus s’ha produït al minut 28, amb una rematada de cap de Marquès. Un minut després, Agudo ha enviat la pilota als fons de la xarxa però l’àrbitre ha xiulat fora de joc. Les dues jugades han despertat el joc local, que per primera vegada en el partit s’ha mostrat superior a l’equip visitant. La millor ocasió de gol fins el moment, l’ha tingut un actiu Agudo, al minut 42, qui no ha pogut rematar una centrada d’Àlex López quan el porter Morales ja estava completament superat. Agudo, però, no ha desaprofitat l’oportunitat que ha tingut en el temps afegit. L’àrbitre ha assenyalat penal per mans d’Ibon i el davanter ha enganyat Morales i ha fet pujar l'1 a 0 al marcador.

El resultat ha obligat el Sant Andreu a avançar les seves línies a la segona part, una intenció que ha sabut respondre el CF Reus. El segon gol reusenc ha pogut arribar al minut 58, en un bon xut de Colorado, que ha aturat bé Morales. A partir del minut 65, el Sant Andreu s’ha dedicat a buscar l’empat i no ha deixat de pressionar la porteria d’Àngel. Al minut 66, Taranilla ha entrat al terreny de joc per Xavi Marquès.

A poc a poc, el CF Reus ha decidit aplicar un control defensiu i del mig del camp, i mirar de conservar l’avantatge. Ricki ha substituït a Àlex López, i el partit ha transcorregut amb aquesta conformitat de mantenir el resultat, que ha pogut alterar-se amb la gran ocasió que ha tingut Azparren en el temps afegit. En els últims minuts de partit, Dani Argilaga ha entrat al camp per Masqué.

Amb el resultat d'1 a 0, s'ha arribat al final del partit i s'ha certificat la primera victòria del CF Reus, que suma quatre punts a la classificació. El proper diumenge, els roig-i-negres visitaran el camp de la CE Hospitalet.

CF Reus: Àngel Blasco, Sobregrau, Ñoño, Socias, Ferran, Colorado, Marquès (Taranilla 66’), Folch, Masqué (Argilaga 87’), Àlex López (Ricki 79’) i David Agudo.

UE Sant Andreu: Morales, Arnau, Dídac, Melo, Rubén, Toni Alcover (Josu, 45'), Ibon, Mouriño, Quim Araujo (M. Azparren 76’), Francis (Boris 56’) i Ander Vitoria.

Gol: 1-0, Agudo (minut 47, penal).

Àrbitre: Pedro Eugenio Muñoz Piedra (Col·legi madrileny). Ha mostrat targeta groga a Xapi Arnau i Melo de la UE Sant Andreu, i a Àngel del CF Reus.