Sense secció | TRADICIONS
03/02/2023
El menjarblanc: de Catalunya al mónEl menjarblanc és una crema d'ametlles menjada normalment per postres. És típica del Baix Camp i les Terres de l'Ebre. Els ingredients principals són les ametlles, el sucre, el midó (de blat de moro o...
Catalunya | SETMANA SANTA
01/04/2021
Fem Bunyols de QuaresmaEls bunyols de Quaresma són una de les postres més consumides durant aquesta època de l'any, encara que cada vegada és més freqüent trobar-los a les fleques i pastisseries durant tot l'any. Fer-los és...
Catalunya | SETMANA SANTA
03/04/2021
Les mones de PasquaLes mones de Pasqua són unes postres tradicionals de la rebosteria de Setmana Santa. Encara que pot trobar-se en tot l'estat en diferents varietats i amb altres noms, és a Múrcia i en les comunitats de parla...
Economia | AGROALIMENTACIÓ
22/12/2019
Productors de mel, fruits secs i llet s'uneixen per portar al mercat unes postres de quilòmetre zeroMel Múria, Llet Nostra, Infrusec i Masachs s'han unit per crear un innovador projecte d'economia cooperativa agrària i que posa a treballar conjuntament mig miler de productors catalans. Es tracta de les...
Economia | COSES DE REUS
11/07/2019
El licor de menjar blanc viu el seu moment més dolçEl menjar blanc s'identifica amb la capital del Baix Camp. Integrant d'una família pastissera que té la patent del producte i el comercialitza també en licor, Robert Franquet apunta que la beguda pot...