Dijous, 25 d'Abril de 2024

La Selva del Camp dedica tres dies a Sant Jordi

Els actes se centraran a la plaça del Portal d'Avall

15 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Sant Jordi a la Selva del Camp

    Reusdigital

La Diada de Sant Jordi tornarà a omplir els principals carrers de la Selva del Camp, amb una triple jornada dedicada als llibres i les roses. La programació començarà el dimecres, 22 d’abril, amb la revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca municipal (dos quarts de 6 de la tarda). S’hi llegirà la llegenda de Sant Jordi i tot seguit es realitzarà un taller de manualitats per confeccionar un drac.

Com a activitat paral·lela, aquells que ho vulguin podran passar durant tot el dia per la biblioteca on hi haurà instal·lat un photocall. El mateix 22, tancarà la jornada la presentació del llibre d’Assumpta Montellà, Lletraferides, la història de les nostres bibliotecàries

Diada de Sant Jordi

De cara al 23 d’abril, les parades de roses i llibres se centraran a la renovada plaça del Portal d’Avall. Paral·lelament, hi haurà parades on fer scrap per punts de llibre, tallers de flors d’origami, una trobada de plaques de cava, o una xocolatada popular a càrrec del col·lectiu 25 d’abril, a un quart de 6 de la tarda. 

Acte seguit tindrà lloc el Toc de timbals, a càrrec dels timbalers infantils de la Colla de diables de la Selva del Camp, animació infantil i una ballada de Sardanes. A les 6 de la tarda, al Casal d’Avis, hi actuaran Andreu Juanpere i Cèlia Sabaté que, acompanyats per tres parelles més, faran una actuació de balls de saló.  

Les activitats dedicades a Sant Jordi clouran el divendres, 24 d’abril, al Castell del Paborde, amb la xerrada de Jordi Llavina titulada El tresor de la lectura. El punt i final serà amb l’entrega dels premis del treball de recerca de 2n de Batxillerat de l’Institut Joan Puig i Ferreter. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics